Festivals

El Cruïlla arriba al Baix Segre amb la floració primaveral

Stay Homas, Albert Pla, Clara Peya, Renaldo & Clara, Júlia Colom, Joan Garriga i el Mariatxí Galàctic, Delafé, David Carabén, Las Mercabanda i Selva Nua són els artistes programats

| 25/01/2024 a les 19:00h

Stay Homas, Joan Garriga i el Mariatxí, Renaldo & Clara, Albert Pla, Clara Peya, Júlia Colom
Stay Homas, Joan Garriga i el Mariatxí, Renaldo & Clara, Albert Pla, Clara Peya, Júlia Colom
El Cruïlla torna a sortir de Barcelona. Després de les experiències de l'any passat a zones vinícoles com el Penedès (Ressons) i la Terra Alta (Cruïlla DO Terra Alta), aquest final d'hivern també s'expandirà a una nova zona com la del Baix Segre amb un nou festival. El 9 de març, coincidint, amb l'inici de la floració dels arbres fruiters, noms com Stay Homas, Albert Pla, Clara Peya o Renaldo & Clara passaran per alguns dels pobles del tram més baix de la riba del Segre.

Per a gaudir de la floració amb la llum del sol, el gran gruix de la programació es concentrarà al matí, migdia i primera hora de la tarda. D'aquesta manera, el cicle arrencarà a les 11:30 h a Torres de Segre i Seròs amb els concerts de la lleidatana Renaldo & Clara i la valldemossina Júlia Colom, respectivament. A partir de les 13 h, el vallesà Joan Garriga i el Mariatxí Galàctic faran parada a la Granja d'Escarp i, tan sols un quart d'hora després, arrencaran dues actuacions més: la de l'empordanesa Clara Peya a Aitona i la de la banda de versions Mercabanda a Soses. 

Ja a la tarda, la música continuarà a les 16 h amb el barceloní David Carabén (Mishima) a l'Alzina Centenària d'Alcarràs i els també barcelonins Delafé a Massalcoreig. Finalment, el trio Stay Homas, el sabadellenc Albert Pla i la sessió de punxadiscos de Miqui Puig posaran la cloenda a partir de les 18 h al Camp de Futbol d'Aitona. Paral·lelament, també hi haurà instal·lada una zona village a Alcarràs, on actuarà Selva Nua a les 14:30 h i diversos discjòqueis com UK Ventura, Ponent Roots i Carlitos Miñarro al llarg del matí i el migdia.
 
Especial: Festivals
Arxivat a: Enderrock, festivals, Cruïlla, Cruïlla Baix Segre

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.