festivals

Avril Lavigne, Figa Flawas i Albert Pla acompanyaran Oques Grasses i The Tyets al Cruïlla 2024

El festival barceloní ha anunciat noves confirmacions per a la pròxima edició, que se celebrarà del 10 al 13 de juliol

Oques Grasses presenta la seva gira per a 2024

| 16/11/2023 a les 12:00h

Figa Flawas
Figa Flawas | Arnau Jaumira
Del 10 al 13 de juliol del 2024, el festival barceloní Cruïlla celebrarà la seva catorzena edició, un any més, al Parc del Fòrum. Després d'anunciar que comptaria amb dos dels grups catalans més celebrats dels darrers anys, Oques Grasses i The Tyets, l'organització ha confirmat també alguns dels altres caps de cartell que s'hi podran veure enguany, com Avril Lavigne, Figa Flawas i Albert Pla, entre altres.
 


Així doncs, del panorama nacional, el Cruïlla acollirà una de les noves sensacions musicals, el duet vallenc Figa Flawas, així com un veterà i reconegut Albert Pla, a més del projecte alacantí Funzo & Babyloud -que ha format part també del cartell del Cruïlla de tardor-. A més, també s'hi podrà veure el grup de Bizcaia Shinova, o el valorat projecte de la cantant de Saragossa Eva Amaral, que l'any que ve celebra 25 anys de carrera.
 
Amaral, però, no serà l'únic token de la nostalgia millennial d'aquest Cruïlla, i és que, com a grans caps de cartell internacionals, el festival també convidarà l'estrella canadenca Avril Lavigne (després de 20 anys sense trepitjar la ciutat comtal amb els seus hits "Complicated" o "Girlfriend")  i el grup de Chicago The Smashing Pumpkins. Entre els artists internacionals de l'edició, també hi haurà l'argentí Trueno i l'alemany Peter Fox.
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, festivals, Cruïlla, Avril Lavigne, Figa Flawas, Albert Pla, Oques Grasses, The Tyets

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.