Estrenes

El Pèsol Feréstec pensa en quan «Dorms aquí»

Estrenem el nou senzill del quintet, «Dorms aquí»

| 29/02/2024 a les 11:30h

El pèsol feréstec
El pèsol feréstec | Tanit Plana
Ja fa 10 anys que El pèsol feréstec va debutar amb Cor de carn (autoeditat, 2014), al qual van seguir dos treballs més —Treure'n robins (2017) L'exemple dels ocells (2019)—. Aquest divendres, la banda de pop poètic retorna amb un nou EP, El roure l'aglà (The Indian Runners, 2024). Abans, però, n'estrenem en primícia el senzill "Dorms aquí", un tema tendre que desprèn amor quotidià.


"Quan tu no dorms aquí, dormo pitjor" és el primer vers de "Dorms aquí", i en resumeix la temàtica. Des de la posició de trobar a faltar dormir amb una persona quan et lleves al matí, la banda fa una declaració d'amor en la quotidianitat a través d'una cançó de pop tendre. L'acompanyament instrumental, sobretot la guitarra, abraça i bressola la veu principal, suau i nostàlgica, afegint un ambient que transporta al moment de mandra i vulnerabilitat que sentim quan sona el despertador. 

"Dorms aquí" ha estat gravat, mesclat, produït i masteritzat a l'estudi Caballo Grande per Cristian Pallejà i Ferran Resines. Totes les cançons del nou disc aniran acompanyades per un vídeo animat amb una il·lustració a càrrec d'Elisa Pérez. 
 
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, estrenes, El pèsol feréstec

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.