Actualitat

L'AIEnRuta engega una nova convocatòria per al cicle de tardor del 2024

El programa impulsat per la Societat d'Artistes Intèrprets o Executants permet a diversos artistes girar per diferents sales de l'Estat espanyol

La convocatòria estarà oberta fins al 15 de març

| 28/02/2024 a les 16:00h

La sala Apolo en un concert
La sala Apolo en un concert | Juan Miguel Morales
La Societat d'Artistes, Intèrprets o Executants ha obert la convocatòria per a la temporada tardorenca d'AIEnRuta, que permet a diversos artistes girar per diferents sales de l'Estat espanyol durant el darrer quadrimestre de l'any. El període d'inscripcions estarà obert fins al 15 de març i la seva resolució es farà pública el mes d'abril.

Aquesta nova convocatòria servirà per escollir els artistes que actuaran en la segona de les  dues gires que l'AIE impulsa anualment. La primera ja està en marxa, i porta artistes catalans com Magalí Datzira a Múrcia, Gandia, Menorca, Saragossa i Madrid; Sandré a València, Castelló, Sant Sebastià i Sevilla; Riders of The Canyon a Madrid, Sant Sebastià, Pamplona i Logronyo; i als valencians Santero y Los Muchachos a Sevilla, Saragossa, Albacete i Maó.

AiEnRuta té com a objectiu fomentar l'intercanvi cultural entre les diferents comunitats autònomes de l'estat, potenciar diferents estils de música popular, donar a conèixer els nou valors artístics, i ajudar a les sales i iniciatives privades de petita i mitjana capacitat a configurar un circuit musical fora de la temporada d'estiu.
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, AIEnRuta, actualitat, festivals

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.