Actualitat

Vine a l'Enderrock Sona de març amb Els Amics de les Arts, Roger Padrós i Anaïs Vila

El dimarts 12 de març a partir de les 19:30 h presentem a l'Antiga Fàbrica Estrella Damm el número de març de la revista Enderrock

L'acte comptarà amb les actuacions d'Els Amics de les Arts, Roger Padrós i Anaïs Vila

| 29/02/2024 a les 18:30h

Els Amics de les Arts, Roger Padrós i Anaïs Vila
Els Amics de les Arts, Roger Padrós i Anaïs Vila
El pròxim dimarts 12 de març, Els Amics de les Arts, Roger Padrós i Anaïs Vila ens acompanyaran a l'Enderrock Sona de març per mostrar-nos els seus respectius projectes. L'acte començarà a les 19:30 h a l'Antiga Fàbrica Estrella Damm (c. Rosselló, 515, Barcelona) i servirà per presentar el nou número d'Enderrock. Les entrades es poden aconseguir amb inscripció prèvia.

A les 19 h s'obriran les portes de l'Antiga Fàbrica Estrella Damm i a les 19:30 h començarà l'Enderrock Sona amb el showcase d'Anaïs Vila, que presentarà el quart disc Ara sempre (Temps Rècord, 2024). A continuació, Roger Padrós també oferirà en directe un fragment del seu nou disc A contrallum (U98 Music, 2024) i, finalment, Els Amics de les Arts tancaran l'acte amb una entrevista i un petit tast del seu pròxim disc Les paraules que triem no dir (Pistatxo Records, 2024).
 

>> ACONSEGUEIX LES TEVES ENTRADES <<


Els menors de 16 anys no podran accedir a l'espai on se celebraran els concerts sense l'acompanyament d'una persona major d'edat, i caldrà que duguin aquesta autorització signada.
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, Enderrock Sona, antiga fàbrica estrella damm, Enderrock 361, Roger Padrós, Els Amics de les Arts, Anaïs Vila

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.