Actualitat

Loquillo celebra 30 anys de 'La vida por delante' al Liceu

Amb motiu d'aquestes tres dècades, el cantant publica un disc recopilatori i arrenca la gira '30 años de Transgresiones'

El barceloní farà parada al Gran Teatre del Liceu el dia 17 de maig

| 05/03/2024 a les 17:30h

Loquillo
Loquillo | Juan Pérez-Fajardo
Ja fa més de quatre dècades que el cantant barceloní Loquillo va debutar en la música. Després de hits com "Cadillac solitario" o "Rock and Roll Star", el músic va publicar el primer disc musicant poemes: La vida por delante (Parlophone Records, 1994), al qual van seguir diversos treballs basats en l'obra de poetes contemporanis. D'aquest primer llançament, enguany se'n compleixen 30 anys, i per celebrar-ho, el cantant prepara un nou disc recopilatori i una gira arreu de l'Estat.

El nou disc durà per nom Transgresiones. Antología poética (Warner Music, 2024), es publicarà el 19 d'abril en format de doble CD, i recollirà les trenta musicacions més icòniques que Loquillo ha fet en aquests 30 anys. El treball donarà el tret d'inici també a una nova gira, '30 años de Transgresiones', que arrencarà el 2 i 3 de maig, i seguirà per Barcelona, el 17 de maig, al Gran Teatre del Liceu, en el marc del Festival Mil·leni. Al llarg de l'any, el tour el portarà també a Huelva, Cadis, Sanxenxo, Alacant, Gran Canària, Roquetas de Mar i Granada.

 
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, actualitat, Loquillo

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.