Actualitat

Trèvol aterra aquest dijous al Tradicionàrius

El grup guanyador del Concurs Sons 2023 actuarà demà dijous 14 de març al C.A.T dins del 37è Tradicionàrius

Trèvol guanya el XVI Concurs Sons

| 13/03/2024 a les 16:30h

Trèvol
Trèvol | @Photo_bynin
El grup guanyador del XVI Concurs Sons 2023, Trèvol, actua aquest dijous 14 de març a 20:30h al Centre Artesà Tradicionàrius dins del 37è Festival Tradicionàrius. El concert forma part del premi guanyador del XVI Concurs Sons 2023, organitzat pel Centre Artesà Tradicionàrius i el Grup Enderrock, amb el suport de la Fira Mediterrània de Manresa.


El jove quartet Trèvol està format per Laia Glück (gralla), Léonie Martet (flabiol i tamborino), Bernat Garcés (teclats) i Martí Fleta (bateria). La formació va néixer l'abril de l'any passat en l’edició d’enguany del Dia del Graller, a Vilafanca del Penedès, i el seu repertori es basa en cançons i melodies tradicionals d’arreu dels Països Catalans, especialment arranjades pel seu tipus de formació.

El passat octubre, Trèvol va guanyar el Concurs Sons 2023 a la Fira Mediterrània de Manresa, i ara, al C.A.T oferirà el seu repertori habitual i un primer tastet dels nous temes de composició pròpia que seran inclosos en el seu primer disc. Aquest nou disc està previst que surti publicat a la tardor per Segell Microscopi, i comptarà amb la producció de Pau Vinyoles.
 

Trèvol a la final del concurs Sons 2023 Foto: Carles Rodríguez

Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, actualitat, concerts, Trèvol, Tradicionàrius, C.A.T, Concurs Sons

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.