Actualitat

El Concurs KLK obre la convocatòria de la cinquena edició

La convocatòria per a presentar-se al certamen serà oberta fins a l'11 d'abril

El concurs de músiques urbanes se celebra el 20 d'abril a Girona a l'Strenes Urbana, dins del marc del festival Strenes

Strenes tanca el cartell d'enguany amb La Ludwig Band, Julieta, Figa Flawas, Flashy Ice Cream, Maria Hein i The Tyets

| 19/03/2024 a les 15:30h

Imatge il·lustrativa
Gerard Mercadé
El concurs KLK de músiques urbanes arriba a la seva 5a edició, que enguany se celebra el 20 d'abril a l'Estació Jove de Girona a l'Strenes Urbana, la jornada de músiques urbanes que impulsa el festival. Fins a l'11 d'abril, aquells qui ho vulguin poden presentar-se al concurs.
 


Per a presentar-se al Concurs KLK, cal ser titular del Carnet Jove de Catalunya —patrocinador del certamen—, i enviar la proposta al compte d'Instagram del concurs o al mail [email protected] amb format de vídeo o àudio a través de Youtube, Drive, Dropbox o WeTransfer. El requisit de la cançó és que s'emmarqui estilísticament en el trap, l'urban, el drill, el dembow, el reggaeton o el hip-hop, i que sigui en català. El jurat del concurs seleccionarà les quatre millors propostes el 12 d'abril, que actuaran el 20 a la final del concurs, celebrada a l'Estació Jove de Girona en la jornada de l'Strenes Urbana.

El Premi per a l'artista guanyador serà publicar un senzill amb el segell Delirics, qui publica grups com Flashy Ice Cream o Pawn Gang. A més, els quatre finalistes també podran participar en la 2a Estada creativa KLK, prevista per al setembre de 2024  en un alberg Xanascat. L'estada tindrà una durada de tres dies i comptarà amb conferències, masterclasses i estudi per produir. 

A més de les actuacions dels finalistes, la final del concurs KLK acollirà els showcases de diversos artistes de música urbana, com la guanyadora de l'edició passada, Cloe, la gironina Jost Jou, el duet maresmenc Dani6ix i Izzkid i els vallesans Flashy Ice Cream.
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, concurs KLK, actualitat, strenes, carnet jove

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.