Actualitat

Avui s'estrena el documental 'Els intocables de Carles Cases'

El director Matías Boero presenta avui un documental sobre el pianista i compositor de Sallent

| 22/03/2024 a les 16:00h

Carles Cases, al documental
Carles Cases, al documental
Avui s’estrena Els intocables de Carles Cases, un documental de Matías Boero (Reverso Films) sobre el pianista i compositor català. El film, en el qual intervenen Lluís Llach o Blanca Busquets, entre altres, repassa la vida i obra del músic de Sallent.


Els intocables de Carles Cases recorre la vida i obra del compositor, que va iniciar la seva trajectòria musical al costat del cantautor de Verges Lluís Llach i va acabar dedicant-se a fer bandes sonores per pel·lícules de Ventura Pons, Gonzalo Suárez o Jaime Chávarri. El documental també segueix Cases fins a Borredà, on viu, compon i ofereix concerts. En el film, el nom del qual s’inspira en un espectacle homònim del compositor, hi apareixen també el cantautor Lluís Llach i l'escriptora i periodista Blanca Busquets, a més dels directors de cinema Antoni Verdaguer, Gonzalo Suárez i Jaime Chávarri.
 

Lluís Llach, al documental 'Els intocables de Carles Cases'


Carles Cases va protagonitzar la portada el número 35 de la capçalera 440Clàssica&Jazz, publicat el febrer de 2017. En aquell número, s'incloïa una llarga conversa amb el pianista i compositor, que donava peu a una sèrie de reflexions sobre la relació intensa, i no sempre fàcil, entre música i cinema.
Especial: Actualitat
Arxivat a: 440Clàssica&Jazz, Carles Cases, actualitat, documentals

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.