Actualitat

Strenes tanca el cartell d'enguany amb La Ludwig Band, Julieta, Figa Flawas, Flashy Ice Cream, Maria Hein i The Tyets

El festival se celebra del 5 d’abril al 5 de maig a diferents sales de Girona

S'afegeixen al cartell artistes com Xarim Aresté, Sidecars, Roger Padrós, Dani6ix i Izzkid, Pelat i Pelut, Classe B, Fortuu, Cloe, Jost Jou, Juls, Santa Mandra i Bivac

Enguany l’Strenes Urbana també es farà a Girona, i inclourà el concurs KLK de grups emergents

| 08/02/2024 a les 14:45h

Concert de l'Strenes 2022
Concert de l'Strenes 2022 | Gaspar Morer
El festival Strenes ha confirmat avui el cartell complet del festival. Flashy Ice Cream, Xarim Aresté, Roger Padrós, Dani6ix i Izzkid, i  Pelat i Pelut són alguns dels noms que s’uneixen al cartell d’enguany, al costat dels ja confirmats Oques Grasses, Guillem Gisbert, The Tyets, Figa Flawas, Julieta o Maria Hein. Del 5 d’abril al 5 de maig, Girona acollirà l'estrena dels nous treballs d’aquests artistes, a més de donar veu als artistes emergents del territori, programant concerts als llocs més emblemàtics de la ciutat.

El divendres 5 d’abril obrirà el festival Paula Valls a la plaça de la Independència, seguida de la banda osonenca Pelat i Pelut, que presentarà el seu darrer disc Termomix (Microscopi, 2024). Ginestà oferirà el concert al Teatre Municipal de Girona i tancarà la nit Raule a la sala La Mirona de Salt. L’endemà, el 6 d’abril, actuaran a la plaça de la Independència la cantant i tiktoker Juls, presentarà el seu nou disc Roger Padrós, i tancarà la nit Maria Hein. Paral·lelament, a La Mirona de Salt hi seran Classe B i el duet vallenc Figa Flawas. Aquell mateix dia, a més, Xarim Aresté oferirà un concert al Teatre Municipal de Girona, on també es podrà veure a la nit l'espectacle de 25 anys de Quimi Portet.

Obriran el segon cap de setmana del festival Els Amics de les Arts el 12 d’abril, que faran dos concerts seguits al Teatre Municipal de Girona. També farà una parada a l’Auditori de Girona Gossos amb la seva gira de comiat, i tancaran la nit Roba Estesa a la sala La Mirona per presentar el seu nou treball. Els concerts de dissabte 13 d’abril començaran amb Santa Mandra que actuarà a la plaça del Vi, i el seguirà l’espectacle d'El Kanka a l’Auditori de Girona. Fortuu i 31 FAM tancaran el dia portant l’escena urbana a La Mirona.

Russian Red obrirà el tercer cap de setmana del festival, el divendres 19 d’abril, fent el seu retorn als escenaris. Aquella mateixa nit, Julieta portarà el seu pop més íntim a l’Auditori de Girona i el grup Pèl de Gall actuarà a La Mirona. L'endemà, el dissabte 20 d’abril, se celebrarà l'Strenes Urbana —que enguany se celebra a Girona– a l’Estació Espai Jove, que acollirà el concurs KLK, i els concerts de Jost JouCloe o Dani6IX i IZZKid, amb la traca final de Flashy Ice Cream. Aquell mateix dia al Teatre Municipal de Girona actuarà Lildami amb el seu nou espectacle i després ho farà Joan Miquel Oliver amb el seu quartet. Jim serà a l'Auditori de Girona, i per tancar la nit, La Fúmiga faran ballar La Mirona.

El darrer cap de setmana d'abril, es podrà veure a Sidecars a l'Auditori de Girona, el divendres 26, i a Bivac el dissabte 25 a la Plaça del Vi. Aquell mateix dia, al Palau Firal hi actuaran Mama Dousha i Oques Grasses. El festival tancarà el primer cap de setmana a les Escaldes de la Catedral amb els concerts de La Ludwig Band i Blaumut, el 3 de maig, i les dobles actuacions de Guillem Gisbert, el 4, i de The Tyets, el 5.
 
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, Strenes 2024, strenes, Flashy Ice Cream, Xarim Aresté

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.