Estrenes

Scorpio i Lluc són dos àngels caiguts del cel

Estrenem en primícia el nou senzill de la cantant barcelonina amb Lluc, "Caigut del cel"

| 21/03/2024 a les 11:00h

Scorpio i Lluc al videoclip de «Caigut del cel»
Scorpio i Lluc al videoclip de «Caigut del cel» | Fotograma del videoclip
Fa dos anys que la cantant i ballarina Scorpio va sortir del concurs musical Eufòria. Amb temes com “Deja Vu” o “Nenes presumides”, incloses dins el seu disc debut Antares (Delirics, 2023), ha marcat l’estil urbà que definiria el seu projecte. Des d’aleshores, la barcelonina no ha deixat que ningú l’oblidi, i s’ha plantat el 2024 amb temes com “Xao xao” i “Caigut del cel”, una col·laboració amb el raper Lluc que avui estrenem en primícia. 


“Caigut del cel” adopta la terminologia angelical com una metàfora per parlar de les ganes de tornar-se a enamorar després d’una decepció amorosa en què l’altra persona no ha sabut valorar el que tenia al costat. Aleshores arriba algú, tal com diu la cançó, com “un àngel caigut del cel”, i fa que tornin a renéixer les ganes d’enamorar-se.

El videoclip mostra aquesta nova il·lusió des de la perspectiva d’un petit àngel, que ha caigut del cel i se li ha trencat una ala. Sense cap mena d’esperança, veu com un artesà l’ajuda a reconstruir l’ala que donava per perduda i recupera el somriure, igual que Scorpio i Lluc diuen que han recuperat la il·lusió en l’amor.
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, Scorpio, LLuc, estrenes, actualitat

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.