Estrenes

Mai No More s'obsessiona amb el «Temps»

Estrenem en primícia el nou videoclip de la banda vallesana Mai No More

«Temps» és el tema d'obertura de l'EP debut de la banda, 'Desert'

| 28/03/2024 a les 14:00h

Mai No More
Mai No More | Arxiu de l'artista
Mai No More és un quartet de pop-punk format al Vallès Orienta fa poc més de mig any al Vallès Oriental. Amb un estil molt orientat al pop-punk desenvolupat als Estats Units al tombant del nou mil·lenni, el grup va presentar el febrer l'EP debut, Desert (autoeditat, 2024), i, avui n'estrenem el videoclip del seu tema d'obertura: "Temps".


"Temps" és un tema que representa molt bé la sonoritat de l'EP debut de Mai No MoreDesert: melodies enèrgiques i cantables que són embolcallades amb potents bases rítmiques de punk d'arrel nord-americana. A nivell líric, la cançó aborda l'obsessió, la ràbia i la frustració sobre la inevitabilitat del pas del temps. Precisament, el videoclip també fa una al·legoria del temps i de les seves intrínseques contradiccions: infinit i alhora finit, i malgrat que pot ser ràpid o lent segons la percepció, sempre és constant.

El clip ha estat dirigit i realitzat per Henry Menacho i protagonitzat per l'actriu For Harson Kings. Per la seva banda, "Temps",  així com tot l'EP Desert, ha estat gravat a Wasabi Estudis i Pepus Estudi.

Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, Mai No More, estrenes, Temps, Desert, pop-punk

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.