Estrenes

SDP509 imagina una història d'amor com la d'una pel·li

Estrenem el nou senzill del grup bagenc SDP509, «Com una peli»

El bon estiu de SDP509

| 25/03/2024 a les 10:45h

SDP509 al videoclip de «Com una peli»
SDP509 al videoclip de «Com una peli»
SDP509 és un grup de música urbana d'Artés que va començar a publicar els primers temes el 2020. Després de ser becat pel Programa de Suport de Cases de la Música, la banda bagenca va publicar dos EPs, Cubata amb pinya i Estiuet 23 (Cases de la Música, 2022 / 2023). Aquest 2024, l'han engegat amb el suport del segell discogràfic U98 Music i, avui, estrenem un dels seus nous senzills: "Com una peli". 


"Com una peli" narra una història d'amor i amistat idíl·lica que sembla sortida d'una pel·lícula. Amb l'univers cinematogràfic al centre, el grup farceix la lletra de la cançó de referències a sèries i films com Harry Potter, Superman, Doraemon, Espies de Veritat Una odissea a l'espai, entre altres. A escala musical, el tema abandona parcialment l'estil urbà pròxim al trap i al reggaeton que caracteritza SDP509, i s'endinsa en les sonoritats pop-rock dels vuitanta a través de guitarres, sintetitzadors i caixes de ritmes. De fet, la cançó recupera específicament el so de la caixa de ritmes Linn Drums, molt utilitzada en moltes de les produccions d'aquella dècada.

Tant el beat com la producció de "Com una peli" han estat a càrrec de Josep Forcada, i també ha col·laborat en el tema Sergi Padilla a la guitarra. Per la seva banda, el videoclip, gravat i editat per Toni Camacho, mostra a la banda en un sofà mirant la televisió, on es veu a ells mateixos tocant la cançó.
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, SDP509, estrenes

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.