Verkami

El cicle de concerts Música al Gironés, a Verkami

La plataforma de micromecenatge Verkami acull diversos projectes que busquen suport econòmic dels seguidors

S'inicia un nou cicle de música a diferents pobles del Gironés

| 14/04/2024 a les 13:30h

Josep Manzano, organitzador de Música al Gironés
Josep Manzano, organitzador de Música al Gironés
La plataforma Verkami és una de les eines més conegudes de micromecenatge en el món de la música. Etimològicament, la paraula que anomena el projecte prové de la combinació de les termes en esperanto verko —que vol dir creació artística o científica— i ami —que s'apropa al castellà 'amo' i vol dir estimar o agradar—. Des d'aquest amor cap a allò que fa del món un espai on poder crear, col·laborar i aprendre, una gran quantitat d'artistes inicien els seus projectes. 

L'objectiu de la plataforma consisteix a recaptar diners, a través d'un micromecenatge —és a dir, d'aportacions de diferents inversors—, per poder dur a terme diferents projectes. En el cas de la música, és sovint usat per finançar la producció dels discos i/o les edicions físiques d'aquests, a més de videoclips, etc. Els projectes que realitzen una campanya a Verkami ideen un sistema de recompenses per a tots aquells que fan aportacions econòmiques en línia amb la inversió feta.

Avui presentem una nova proposta que es troba en plena campanya a Verkami: la producció de la primera edició del cicle de concerts Música al Gironés.  
 

MÚSICA AL GIRONÉS

Música al Gironés és un cicle de deu concerts per vuit municipis de la comarca organitzat pel professor i concertista de guitarra Josep Manzano. La protagonista del cicle és la música de cambra i de petit format, sigui clàssica, jazz o altres estils, pensada per a tota la família. La intenció rere Música al Gironés és omplir un buit musical que hi havia a la comarca, i poder fer arribar aquests concerts a totes aquelles poblacions que s'han adherit al projecte. 


Per poder finançar la producció i direcció del cicle, així com l'elaboració i el manteniment de la pàgina web i el disseny i distribució del material gràfic, Josep Manzano ha iniciat una campanya a Verkami. Es pot col·laborar de manera desinteressada, però també hi ha diferents recompenses segons la quantitat aportada, amb còpies dels CD de Manzano, o llocs reservats pel cicle a primera fila, entre altres.

>> PARTICIPA EN LA CAMPANYA <<

Especial: Verkami
Arxivat a: Enderrock, verkami, música al gironés

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.