El número 364 també compta amb un extens reportatge sobre la nova escena del pop urbà. Després de l'auge de grups com The Tyets, Mushka, Julieta o Figa Flawas, ara comencen a obrir-se camí noves propostes com les del duet de Teià Dani6ix & Izzkid, la santcolomenca Ayrin, els maresmencs Calagher i EnMatu, la barcelonina Cloe, la mataronina Kuu i la gironina Juls. Alhora, la nova entrega d'Enderrock s'endinsa en el nou disc d'Oques Grasses, Fruit del deliri (Halley Records, 2024), del qual el comentarista esportiu Albert Bermúdez fa un cançó per cançó ambientat en fruites.
Així mateix, també s'inclouen entrevistes a Minibús Intergalàctic pel disc Meditacions des dels miratges mercúrics (Neu!, 2024); al grup de Bunyola Xanguito pel treball Bon rotllo (Halley Supernova, 2024); al duet martorellenc Ölivias pel primer llarga durada Que baixi el cel (Segell Microscopi, 2024); a Lia Sampai per Un delta fràgil (Segell Microscopi, 2024); a l'ebrenc Rampaire per l'àlbum Míssils que apunten al teu cor (Hidden Track DIY, 2024); a la basca establerta a Barcelona Amaia Miranda per Mientras vivas brilla (Vida Records, 2024); i a la valenciana Twin pel primer disc en català Dupla (Hidden Track / Primavera Labels, 2024). Alhora, es conversa amb Adrien Broadway, Pol Cruells, La Sra. Tomasa i Jost Jou.
A la secció Acords i Desacords hi reflexionen el cantant Kelly Isaiah i la comunicadora Ofèlia Carbonell. La foto del mes la protagonitza Zoo en el seu concert de comiat de Catalunya a la Telecogresca, mentre que a Rockviu es recorda el concert de The Tyets a Montmeló, el retorn de Gossos a l'Auditori de Girona, en el marc del festival Strenes; el concert de Maria Jaume a l'auditori gironí i es fa un breu repàs dels darrers concerts del BarnaSants.
Per la seva banda, Plora aquí (Hidden Track Records, 2024) de Ferran Palau és considerat El disc del mes per Jordi Bianciotto. A la secció de Cases de la Música, es coneix la proposta seleccionada enguany per la Casa de la Música de Marató, Whale Trip, i el projecte La Clika, impulsat per la cooperativa Rockin. A més, en aquest número també es recull l'experiència formativa que Maria Hein, Ven'nus i Pau Serrasolsas (Ginestà) han impartit per diferents instituts de Barcelona dins del cicle Músic del Mes.
Portada de l'Enderrock 364 amb Ferran Palau Foto: Foto: Michal Novak. Disseny: Manuel Cuyàs.
En el número 365, dedicat als festivals d'aquesta temporada, a més d'entrevistar en profunditat El Pony Pisador i Estopa, inclou un extens reportatge dedicat a les cançons de l'estiu, on es repassen l'històric dels grans èxits estiuencs, sovint lligats a campanyes consolidades al nostre país com les de TV3 o la cervesera Estrella Damm.
Aquesta nova entrega, a més, ofereix una extensa guia de la programació de més d'una setantena de festivals d'estiu, com la FiM Vila-seca, els empordanesos Ítaca, Cap Roig, Sons del Món i Porta Ferrada; els barcelonins Sónar, Cruïlla i Alma; el vigatà Cabró Rock; el vilanoví Vida Festival; el Canet Rock; el lleidatà Magnífic Fest i el penedesenc Calafell Beach Festival; l'Arrels, la Festa Major de l'Acampada Jove, a Sant Sadurní d'Anoia; el pallarès Talarn Music Experience, el festival itinerant Perifèria Cultural; el Mercat de Música Viva de Vic, i la Fira Mediterrània de Manresa, entre altres.
Així mateix, la revista també es fa ressò de cicles i festivals com Es Claustre, el Mallorca Live, el Beatles Weekend, el FIMPT, el Notes al Parc, el Festivalot, el Paupaterres, el Portalblau, el Dansaneu, el Sota la Palmera, el Poesia i +, el Mobofest, el ClàssicAnd, el Jambo Street Music, La Lluna en Vers, el Musicant, l'(a)Phònica, l'Eufònic, el PAS i l'Empordà Music Festival.
Portades de l'Enderrock 365 amb El Pony Pisador i Estopa Foto: Fotos: Michal Novak i Juan Miguel Morales. Disseny: Manuel Cuyàs.