Verkami

La segona edició del Festival Reafina, a Verkami

La plataforma de micromecenatge Verkami acull diversos projectes que busquen suport econòmic dels seguidors

S'inicia la 2a edició del Festival Reafina a la ciutat de Badalona

| 19/05/2024 a les 12:30h

Imatge de la primera edició del Festival Reafina
Imatge de la primera edició del Festival Reafina
La plataforma Verkami és una de les eines més conegudes de micromecenatge en el món de la música. Etimològicament, la paraula que anomena el projecte prové de la combinació de les termes en esperanto verko —que vol dir creació artística o científica— i ami —que s'apropa al castellà 'amo' i vol dir estimar o agradar—. Des d'aquest amor cap a allò que fa del món un espai on poder crear, col·laborar i aprendre, una gran quantitat d'artistes inicien els seus projectes. 

L'objectiu de la plataforma consisteix a recaptar diners, a través d'un micromecenatge —és a dir, d'aportacions de diferents inversors—, per poder dur a terme diferents projectes. En el cas de la música, és sovint usat per finançar la producció dels discos i/o les edicions físiques d'aquests, a més de videoclips, etc. Els projectes que realitzen una campanya a Verkami ideen un sistema de recompenses per a tots aquells que fan aportacions econòmiques en línia amb la inversió feta.

Avui presentem una nova proposta que es troba en plena campanya a Verkami: la producció de la 2a edició del Festival Reafina de Badalona
 

FESTIVAL REAFINA

El Festival Reafina és un cicle de concerts de música clàssica programat a Badalona del 21 al 30 de juny de 2024. Va néixer del desig de Georgina Muntadas i Rafa Roca d'acostar la clàssica a tota l'audiència que no hagi estat mai en contacte amb aquesta música, en especial al públic més jove. Per la segona edició del festival, hi ha programats vuit concerts on s'exposaran diferents formacions i disciplines artístiques en diversos espais del centre de Badalona, com el Teatre El Círcol, el Museu de Badalona, l'Orfeó Badaloní o La Sargantana entre d'altres. Entre els músics que hi participaran hi ha formacions com Electro Ma Non TroppoArs Movens amb la violinista Elena ReyDuo Tourmesol o Blooming Duo.


Per poder finançar la producció i la realització del festival d'enguany, la directiva del Reafina ha engegat la seva 2a campanya a Verkami. S'hi pot col·laborar de manera desinteressada, però també hi ha diferents recompenses segons la quantitat aportada, com entrades per als concerts, marxandatge exclusiu, reconeixements o paquets vip, entre altres. 

>> PARTICIPA EN LA CAMPANYA <<

Especial: Verkami
Arxivat a: Enderrock, verkami, festival reafina

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.