Enderrock celebra 20 anys amb un número especial

El número de juny inclou el DVD 'La meva generació'

| 07/06/2013 a les 07:00h

L’any 2013 la revista Enderrock compleix 20 anys. Amb motiu de l’efemèride, la publicació de referència de la música catalana ha reunit 10 parelles musicals de generacions i estils molt diferents que dialoguen en exclusiva per a la sèrie ‘Converses Enderrock’, sobre el passat, el present i el futur de la música, la societat i la política del país. El número es presentara dimecres vinent 12 de juny en una roda de premsa a l'Antiga Fàbrica Damm de Barcelona.
 
 
Descobrim com han afrontat el passat, viuen el present i aposten pel futur una vintena dels noms més destacats de l’escena musical catalana: Manel i Sisa, Mishima i Raimon, Antònia Font i Quimi Portet, Roger Mas i Maria del Mar Bonet, Els Amics de les Arts i La Trinca, La Pegatina i la Companyia Elèctrica Dharma, Obrint Pas i Miquel Gil, Gossos i Gerard Quintana, Anna Roig i Lluís Gavaldà, i Sanjosex i Pi de la Serra
 

 
DVD La meva generació
Les 10 ‘Converses Enderrock’ han quedat plasmades en un número especial i un DVD que inclou un documental de producció pròpia, La meva generació. El documental, dirigit per Pol Fuentes, s’encarta  amb el número del vintè aniversari i es basa en els diàlegs i experiències de tots els artistes que hi han pres part. 
Es tracta d’una peça única d’una hora de durada on es fa un retrat del panorama musical, tot posant de manifest els diversos punts de vista i opinions dels músics en alguns temes importants de la seva trajectòria vital. 
 
200 discos
El número especial també inclou una selecció dels 200 discos de la ‘Generació Enderrock’. En les darreres dues dècades s’han editat més de set mil discos en català. Enderrock ofereix una selecció dels 200 millors àlbums de la banda sonora de la música en català dels últims vint anys (1993-2012), comentats per 25 periodistes especialitzats i amb especial atenció als 20 millors discos.

Les millors portades
La història dels vint anys d’Enderrock és també la de les seves portades. Al llarg de 212 números han desfilat per la primera pàgina nombrosos artistes. En aquest número especial de la revista presentem les millors sessions de fotografia de la trajectòria de la revista i el paper d’una generació a través dels músics catalans.

Descomptes d'estiu

A més a més, en aquest número de la revista hi trobareu un cupó de La Sirena amb un descompte de 3 euros (per a compres superiors a 12 euros) per refrescar-vos el mes amb els seus congelats!
Arxivat a: Enderrock