Presentem 'Celebració de la roda del temps'

A Enderrock.cat estrenem la versió "Cançó de la plenitud del matí" feta per Coriolà

| 12/07/2013 a les 07:00h
Arxivat a: Any Espriu, del, roda, celebració, presentem, Espriu, temps, Es
Avui divendres 12 a les 12 del migdia es presenta a la Casa Fuster el número especial d'Enderrock d'aquest juliol, amb Raimon i Espriu com a protagonistes. Coincidint amb els actes de l'Any Espriu, la revista impulsa l’actualització de les musicacions més emblemàtiques del poeta en un CD inèdit, Celebració de la roda del temps (EDR discos, 2013). A la presentació d'avui Coriolà i Estúpida Erikah interpretaran en acústic la cançó amb la qual participen en aquest disc. Avui a Enderrock.cat també estrenem el tema versionat per Coriolà: "Cançó de la plenitud del matí".


A l'acte hi intervindran Xavier Bru de Sala, comissari de l’Any Espriu; Ramon Muntaner, responsable de la SGAE a Catalunya, i Lluís Gendrau, editor del Grup Enderrock. Per acabar, Coriolà i Estúpida Erikah interpretaran les seves versions del disc en format acústic. 
Són molts els esdeveniments musicals que han homenatjat el pare de Sinera, i des d'Enderrock.cat realitzem un seguiment de tots els concerts, espectacles i produccions artístiques, recollits en una secció específica per a l'Any Espriu
Raimon va posar veu per primer cop als versos d’Espriu ara fa tot just cinquanta anys, amb la musicació de “Cançó del capvespre”, peça que posteriorment formaria part de Cançons de la roda del temps (Edigsa, 1967). "En Raimon m'ha cantat esplèndidament" va comentar Espriu sobre la feina del de Xàtiva. És per això que Enderrock ha escollit aquest recull i ha demanat a 13 artistes que actualitzin l'obra del valencià. A més a més el disc inclou un tema extra amb "He mirat aquesta terra" interpretat per VerdCel. A la nova versió del disc hi prenen part catorze artistes, que aporten la seva visió de l’obra d’Espriu des del pop, el rock, la cançó d’autor i l’electrònica.
Des d'Enderrock.cat presentem en exclusiva "Cançó de la plenitud del matí", per part dels maresmencs Coriolà.