Judit Neddermann guanya el Premi Descobertes

Premi de La Vanguardia Digital i el Festival Strenes

| 16/04/2014 a les 06:59h

Aquest dissabte 12 d'abril es va fer l'entrega del Premi Descobertes La Vanguardia.com, en el marc del Festival Strenes de Girona. Durant la nit de concerts a la Sala Tourmix, Judit Neddermann va ser la guanyadora d'enguany.


Judit Neddermann Foto: Marina Cussó i Aida Lirola


El premi es va fer públic el dissabte 12 d'abril a la sala Tourmix de Girona amb les actuacions de Caïm Riba i The Mamzelles. Després d'una primera fase de votacions populars, van quedar cinc classificats: Albert Solà, Ljubliana & The Seawolf, La Senyoreta Descalça, Clàudia Bardagí i Judit Neddermann. Finalment el jurat va deliberar i Judit Neddermann va ser la guanyadora del Premi Descobertes, que concedeix LaVanguardia.com per segon any consecutiu. Aquest guardó vol reconèixer la vàlua de músics i formacions emergents de l'escena musical catalana. Amb aquest premi, Neddermann tindrà l'oportunitat de tornar a tocar a la nova edició de l'Strenes de l'any vinent.
La cantant maresmenca acaba de debutar en solitari amb el disc Tot el que he vist (Temps Record, 2014), una col·lecció de cançons pròpies envoltades de ritmes de jazz i música negra. La veu de The Gramophon Allstars i Verd i Blau també ha protagonitzat Cançons de la veritat oculta, un espectacle dedicat al centenari de Pere Calders que ofereix un recull de vivències amb adaptacions de textos de Joan Sales, Miquel Martí i Pol i Anna Tobias. El 16 de maig la cantant de Vilassar de Mar farà la presentació oficial del disc al Tradicionàrius (CAT) a partir de les 21 h. L'entrada ja es pot aconseguir anticipada a la xarxa.

Arxivat a: Enderrock