Comprondre cançons amb el mòbil

Els professors seran David Carabén, Miqui Puig, Joan Colomo i Oscar D'Aniello

| 12/11/2014 a les 06:59h

Els propers dissabtes 15 i 22 de novembre, David Carabén (Mishima), Miqui Puig, Joan Colomo i Oscar D'Aniello (Delafé y las Flores Azules) ensenyaran a nens entre 4 i 8 anys a compondre música amb dispositius mòbils. L'activitat es durà a terme dins el marc dels tallers Toc and Roll, al Mobile World Centre.
 Mishima l'amor feliç gravació David Carabén Foto: Arxiu Enderrock

Els tallers Toc and Roll formen part de la programació del cicle Music+Arts, la mostra internacional de tendències en música, art i cultura. Cada taller durarà 30 minuts, temps en què els participants compondran una cançó amb l'aplicació Toc and Roll, un estudi musical dissenyat per a tauletes i desenvolupat per a minimúsica que permet barrejar instruments per crear melodies de manera intuïtiva.
Durant tot el procés els nens tindran el suport d'un músic professional. David Carabén (Mishima), Miqui Puig, Joan Colomo i Oscar D'Aniello (Delafé y las Flores Azules) els guiaran en la composició i la posterior distribució de la peça a través de les xarxes socials. I, a més, hi ha premi: les tres cançons més ben avaluades pel comitè de músics i experts en minimúsica seran premiades amb una tauleta i entrades gratuïtes per al festival El Dia Minimúsica.
Arxivat a: Enderrock