De dilluns a divendres: Enderrock TV

Aquesta setmana amb Julieta Jones, la Fundación Tony Manero, Núria Graham, Smoumolnö i La Bundu Band

| 17/11/2014 a les 21:00h

Julieta Jones, Fundación Tony Manero, Núria Graham, Smoumolnö i La Bundu Band són els protagonistes d'aquesta setmana d'Enderrock TV. Les més de 120 càpsules emeses des del 23 d'abril fins ara també es poden consultar a través d'Enderrock.cat.
Nuria Graham

Dilluns amb Julieta Jones
Avui ens visita al plató Julieta Jones, una banda barcelonina que abans es deia Dear Prucence. One, Two, Three, Four (autoeditat) és el primer llarga durada publicat per la banda: el 13 de desembre el presenten a la sala Depósito Legal de l’Hospitalet de Llobregat.

Dimarts amb la Fundación Tony Manero
Superficial (Music Bus, 2014) és el títol del darrer disc de Fundación Tony Manero: dimarts 18 de novembre ens el presenten a El Punt Avui Televisió. Una proposta musical que des del 1996 porta el seu disco-funk pels escenaris.

Dimecres amb Núria Graham
First track és el títol de la maqueta amb què Núria Graham es va donar a conèixer, i ara està acabant de gravar el seu primer disc. La jove cantant i compositora osonenca farà una aturada en la gestació d'aquest treball la setmana vinent: el dimarts 25 de novembre actuarà a la sala Apolo just abans d’una de les seves bandes preferides, la nord-americana St. Vincent.

Dijous amb Smoumolnö
Smoumolnö és la nova banda formada per antics membres de Ja T’Ho Diré: dijous a Enderrock TV ens presentaran el seu disc de debut, S’illa dels il·luminats (RGB Suports). Deu cançons que es mouen pel pop-rock, amb alguna tonada reggae.

Divendres amb La Bundu Band

Sembrant 'beats', recollint revolució (Kasba Music) és el títol del tercer disc de La Bundu Band: el nou àlbum es pot descarregar gratuïtament des del seu web, www.labunduband.com.
Arxivat a: Enderrock