CyBee, Cantabile i Bruno Oro a l'EnciSAT!

Juntament amb Andrea Motis, Joan Chamorro Quintet & Rita Payes tancaran la 1a edició del cicle

| 13/12/2014 a les 06:59h

Després de les actuacions d'Els Amics de les Arts, Joan Dausà, Sara Pi i Oques Grasses, el cicle al Sant Andreu Teatre de Barcelona segueix el primer trimestre del 2015 amb quatre concerts més. 
CyBee Foto: Arxiu de CyBee

El nou cicle EnciSAT! impulsat per la productora d'Els Amics de les Arts, Pistatxo Produccions, arriba a l'equador de la seva programació. A banda del pop, el segon tram de la primera edició oferirà un parell de propostes jazzístiques. 

El dia 6 de gener el cor de noies Cantabile, finalistes de la segona edició del programa de TV3 Oh Happy Day, presentaran l'espectacle Life, una experiència visual i musical de la mà d'un grup de noies d'entre 16 i 30 anys, dirigides per Laia Jornet. El mes següent, concretament el 4 de febrer, Andrea Motis & Joan Chamorro Quintet convidaran a l'escenari la jove promesa Rita Payes, trombonista i cantant que també forma part de la Sant Andreu Jazz Band, i oferiran un concert de jazz vocal amb repertori del seus darrers treballs. El pop de joventut de CyBee serà el protagonista del tercer mes de l'any. Els de Sant Feliu de Llobregat interpretaran les cançons del seu debut homònim el 4 de març. 

La cloenda de l'EnciSAT! acollirà l'estrena a la capital catalana d'un espectacle que gira al voltant de la figura de Frank SinatraBruno Oro i la Vicens Martín Dream Big Band recuperaran la música que l'artista interpretava acompanyat de la Count Quincy Basie Orchestra: estàndards de jazz de sempre reinventats i passats pel sedàs de Bruno Oro i els arranjaments de Vicens Martín. 

 
 
Tots els concerts començaran a les 21 h, i les entrades es poden comprar a través d'aquest enllaç.
Arxivat a: Enderrock