Actualitzat el 26/07/2018

25 anys de Tradicionàrius a Roquetes

El 25 d'agost, a l'Hort de Cruells i amb entrada gratuïta

Un concert especial dels Quicos amb La Lira de Roquetes, el duo format per Botifarra i Miquel Gil, l'acordionista basc Kepa Junkera i la rondalla de Joseret, entre altres, formen la programació de la XXV edició del Tradicionàrius a Roquetes, que ha organitzat ininterrompudament l'agència Túbal.    
La Lira de Roquetes, actuant a l'Hort de Cruells. Foto: Arxiu Lira de Roquetes

El Tradicionàrius de Roquetes celebrarà una edició especial aquest agost. Així, actuarà a l'Hort de Cruells i amb entrada gratuïta el grup tortosí Quico el Célio, el Noi i el Mut de Ferreries, vinculats a l'organització del festival, que també celebren el seu vint-i-cinquè aniversari i que aquesta vegada presentaran un espectacle especial en què interpretaran un repertori antològic al costat de la banda La Lira de Roquetes. La jota improvisada de l'Ebre també tindrà el seu espai, amb Joseret i la seva rondalla.

També actuaran junts dos músics valencians que, altres anys i per separat, han ofert actuacions memorables al festival: Pep Gimeno 'Botifarra' i Miquel Gil. A l'espectacle Nus, tots dos exprimeixen al màxim la seva complicitat escènica i presenten amb esperit juganer i divulgatiu un panorama de la rica música popular valenciana. 

El tercer concert a l'Hort de Cruells anirà a càrrec de l'estel·lar acordionista basc Kepa Junkera, darrerament molt vinculat amb l'escena catalana, que tocarà amb el jove grup de cantadores i percussionistes Sorginak.
 
En acabar aquests tres concerts, el Tradicionàrius canviarà d’escenari i es traslladarà als arbres del parc de l’Hort de Cruells, on es farà el final de festa amb el grup de rumba catalana Micu i els Calamars –amb motiu que enguany s’ha fet una proposta a la Unesco perquè la rumba catalana sigui declarada Patrimoni Immaterial de la Humanitat–. La nit acabarà amb música d'arrel punxada pel DJ Mussol, alter ego del periodista i crític musical Ferran Riera.

FEU EL VOSTRE COMENTARI

Per comentar les notícies cal que estiguis registrat. Si ja hi ets, introdueix a continuació el correu electrònic i la clau. En cas contrari, fes clic al botó «Registra't» per donar-te d'alta.
Amb el suport de:
IMUSIC.CAT és el projecte de webs musicals del Grup Enderrock.
GRUP ENDERROCK EDICIONS S.L.
c. Mallorca, 221, sobreàtic · 08008 Barcelona · Tel. (+34) 93 237 08 05 · [email protected]