Etiqueta botifarra

Primavera folk a la Beneficència

El cicle Etnomusic del Museu Valencià d'Etnologia, del 9 de maig al 20 de juny

El Museu Valencià d'Etnologia ha presentat la programació del seu festival Etnomusic. Del 9 de maig al 20 de juny hi passaran Uxia, Aljub, Botifarra amb Ahmed Touzani, Marcelo Mercadante, Hamsa Hamsa i La Banda Morisca. També hi haurà un homenatge a les grans dames de la cançó àrab. 

25 anys de Tradicionàrius a Roquetes

El 25 d'agost, a l'Hort de Cruells i amb entrada gratuïta

Un concert especial dels Quicos amb La Lira de Roquetes, el duo format per Botifarra i Miquel Gil, l'acordionista basc Kepa Junkera i la rondalla de Joseret, entre altres, formen la programació de la XXV edició del Tradicionàrius a Roquetes, que ha organitzat ininterrompudament l'agència Túbal.    

Botifarra simfònic

El cantaor i Pau Chafer, amb l'Orquestra de València al Palau de la Música de València i a Xàtiva

El cantaor Pep Gimeno 'Botifarra' i el pianista Pau Chafer presentaran el seu espectacle compartit en format simfònic, acompanyats de l'Orquestra de València. El 29 de juny seran a la sala Iturbi del Palau de la Música (20.30 h). I l'endemà, 30 de juny, al Gran Teatre de Xàtiva (22.30 h).  

Botifarra i Miquel Gil, nus al CAT

Presenten el seu espectacle conjunt aquest 22 de febrer al Tradicionàrius

Una taula, dues cadires, una guitarra, una pandereta amb canya badà, postisses, un morter, dos pesos pesants de la música valenciana... Amb aquests ingredients es cuina Nus, l'espectacle que Pep Gimeno 'Botifarra' i Miquel Gil presenten aquest dijous 22 de febrer al Tradicionàrius (21.30 h).

La llengua s'engalana

Crònica del concert de Botifarra al BarnaSants

Cada concert de Pep Gimeno 'Botifarra' és una festa de la llengua. Divendres passat, el cantaor va presentar el seu recital compartit amb el pianista Pau Chàfer al teatre Joventut de l'Hospitalet de Llobregat, dins el festival BarnaSants. I va passar l'inevitable: orgull de poble i emocions a cabassos.

Cançons d'agüelos al piano

Botifarra i Pau Chàfer, aquest 16 de febrer al Teatre Joventut de l'Hospitalet de Llobregat

Cultura popular de categoria al festival BarnaSants. Aquest divendres 16 de febrer, el cantaor Pep Gimeno 'Botifarra' i el pianista Pau Chàfer presenten al Teatre Joventut de l'Hospitalet el seu concert conjunt: A un home del poble ningú fa baixar la cara (20.30 h).

Les arrels populars de Carles Santos

Del compromís cívic a l'amor per la dolçaina i Vinaròs

La tardor de 2009, Sons de la Mediterrània va reunir a Vinaròs el pianista Carles Santos i el cantaor Pep Gimeno Botifarra. No es coneixien, però van connectar. Com homenatge a l'iconoclasta artista mort ahir 4 de desembre, repassem alguns episodis significatius que mostren les seves arrels populars.     

Botifarra al Raspai

El cantant i la seva rondalla hi actuen aquest 16 de juliol

El cantant xativí Pep Gimeno 'Botifarra', acompanyat per la seua rondalla, actuarà el pròxim diumenge 16 de juliol al Raspai, pedania murciana de parla valenciana.

Del poble i per al poble

Botifarra sacseja el CAT amb la nova banda La Valenciana

Concert excepcional dissabte passat al Centre Artesà Tradicionàrius de Barcelona. Pep Gimeno ‘Botifarra’ i la seua rondalla van presentar Botifarra a banda amb la banda La Valenciana, formada fa tot just nou mesos per músics valencians residents a Barcelona.
Pàgina 1 de 2
 Següent >
Amb el suport de:
IMUSIC.CAT és el projecte de webs musicals del Grup Enderrock.
GRUP ENDERROCK EDICIONS S.L.
c. Mallorca, 221, sobreàtic · 08008 Barcelona · Tel. (+34) 93 237 08 05 · [email protected]