Etiqueta barnasants

Occitània, un milió de punts

Ò.C. Brigada Internacional desplega una mapa d'emocions i cançons al festival BarnaSants

Dissabte passat a la nit. Sarau nacionalista a Eurovisió amb la maquinària de propaganda massiva al voltant de Chanel o festa internacionalista al CAT de Gràcia amb cançons populars occitanes revisitades per Carles Belda, Marc Serrats i companyia, de la mà del BarnaSants? Millor la segona opció.

El cel i la carn de Pasolini

El BarnaSants acull un homenatge musical al cineasta en el seu centenari

El cineasta Pier Paolo Pasolini va ser un artista d'interessos amplíssims: de la literatura al futbol passant, és clar, per la música. Va escriure lletres per a Domenico Modugno, va col·laborar amb Morricone i va recollir cançons tradicionals. El BarnaSants i l'lnstitut Italià de Cultura el reivindiquen en clau jazzística

Amor per la cançó popular

Carles Belda, Gisela Bellsolà, Sandra Monfort i Jaume Arnella enceten l'Any Joan Tomàs al CAT

Els festivals Tradicionàrius i Barnasants acullen la inauguració de l'Any Joan Tomàs aquest 5 de març al CAT de Gràcia (19 h). Hi haurà una conferència amb la neta del Mestre, Liliana Tomàs, s'inaugurarà l'exposició Músic de tot cor i es farà el concert Que les cançons tornin al poble i que el poble les canti.  

Carlos Cano, poeta i ocell

Giulia Valle recrea en clau de jazz les cançons del cantautor andalús

En el vintè aniversari de la mort del cantautor Carlos Cano, el festival BarnaSants i el Taller de Músics el recorden conjuntament amb un espectacle dirigit per la compositora, arranjadora i contrabaixista Giulia Valle, que s'estrenarà divendres 6 de març al teatre Joventut de l'Hospitalet de Llobregat (20.30 h). 

Les cròniques immediates de Xavier Baró

Entrevista amb el cantautor folk, que publica un EP de cançons sobre la situació del país

Xavier Baró va ser una de les moltes persones íntimament sacsejades l'1 d'octubre del 2017. D'aquella vivència en va sortir el concert Cròniques (estampes d'un país), que ha anat presentant arreu amb el multiinstrumentista Héctor Beberide. Ara n'ha publicat un EP, que comenta a Sons de la Mediterrània.

"El dia u d'octubre de l'any 2017..."

Estrenem el romanç "Primavera a la tardor", de Xavier Baró

Coincidint amb l'arribada de la primavera, estrenem "Primavera a la tardor", cançó escrita per Xavier Baró a partir del referèndum i la repressió de l'U d'Octubre del 2017. Formarà part del seu proper disc i del concert que prepara per al festival BarnaSants, el proper 31 de març al Casinet d'Hostafrancs.  

El folk i la cançó d'autor homenatgen Pete Seeger

Tradicionàrius i BarnaSants recorden el folksinger aquest 16 de març a L'Auditori de Barcelona

Aquest 2019 se celebra el centenari del naixement de Pete Seeger. Per aquest motiu, el Tradicionàrius i el BarnaSants han organitzat un concert amb molts artistes de l’escena musical folk i de cançó d’autor catalana actual, que tindrà lloc el proper dissabte 16 de març a L’Auditori de Barcelona.

Paisatges sonors intimistes i mediterranis

Rusó Sala publica el disc 'Desirem', al costat de Míriam Encinas i Aleix Tobias

Rusó Sala publicarà aquest divendres 8 de març el disc Desirem (Microscopi, 2019), al costat d'Aleix Tobias i Míriam Encinas, i el presentarà el 22 de març a la sala Luz de Gas de Barcelona en el marc del festival BarnaSants. De moment ja pot escoltar-se una de les cançons: "Clar de bosc".   

Una abraçada a l'altra banda del mar

Dani Caracola & Barsiluna Agraw Project presenten 'Hamsa' al BarnaSants

El cantautor Dani Caracola abraça les històries, les llegendes i sobretot les músiques nord-africanes al seu nou disc, Hamsa (autoeditat, 2019). El 16 de febrer el presentarà al Casinet d'Hostafrancs, en el marc del festival BarnaSants. Parlem amb ell d'un disc que és, també, tot un exercici de memòria històrica.
Pàgina 1 de 3
 Següent >
Amb el suport de:
IMUSIC.CAT és el projecte de webs musicals del Grup Enderrock.
GRUP ENDERROCK EDICIONS S.L.
c. Mallorca, 221, sobreàtic · 08008 Barcelona · Tel. (+34) 93 237 08 05 · [email protected]