Redacció | Actualitzat el 05/07/2018

Oberta la convocatòria per al XI Terra i Cultura, Premi Miquel Martí i Pol

S'hi poden presentar les cançons amb música original basades en un poema en llengua catalana

Fins al 11 de setembre del 2018 queda oberta la convocatòria per l'onzena edició d'aquest certament impulsat des del Celler Vall Llach.
David Carabén (Mishima). Foto: Arxiu Enderrock

La musicació de David Carabén ( Mishima ) del poema "Tot són preguntes" de Joan Vinyoli va ser la guanyadora del X Terra i Cultura, un certamen que impulsa el Celler Vall-Llach. El reconeixement està dotat de 5.000 euros i una obra de l'escultor Josep Bofill.


Un any més tard, engega de nou l'engranatge de la convocatòria. Un cop més les bases del concurs defineixen que es podran presentar al certamen tots els compositors que ho vulguin, sense cap mena de limitació estilística. El Premi Miquel Martí i Pol vol premiar la millor composició musical que doni vida a un poema en llengua catalana. Les composicions hauran de ser originals i inèdites i han d'haver estat publicades entre l’11 de setembre de 2017 i l’11 de setembre de 2018, data en què es tanca el termini per participar-hi.

El primer premi està dotat novament de 5.000 euros, i ja han guanyat el concurs amb anterioritat artistes com David Carabén ( Mishima ), Mire Vives i Borja Penalba , Bartomeu , Judit Neddermann i Ignasi Cussó, Roger Mas , Tomàs de los Santos , Toni Xuclà i Gemma Humet , Joan Manuel Galeas , Clara Andrés i  Sílvia Pérez Cruz .

FEU EL VOSTRE COMENTARI

Per comentar les notícies cal que estiguis registrat. Si ja hi ets, introdueix a continuació el correu electrònic i la clau. En cas contrari, fes clic al botó «Registra't» per donar-te d'alta.
Amb el suport de: