Actualitzat el 13/06/2022

Oberta la convocatòria del XV Terra i Cultura, Premi Miquel Martí i Pol

Enguany els guardons inclouen un accèssit Ramon Muntaner, en record del cantautor i membre del jurat

Una nova edició del certamen mantindrà i eixamplarà l'essència de suport i visibilització de la música, la poesia catalana i la cultura en general.
Premi Miquel Martí i Pol - Certamen Terra i Cultura Foto: Juan Miguel Morales  

El celler Vall Llach convoca la 15a edició del certamen Terra i Cultura – Premi Miquel Martí i Pol 2022 que s’atorga a la millor cançó amb música original basada en un poema en llengua catalana. El certamen, impulsat pel celler Vall Llach, dona suport i visualització a la música i la poesia, amb una aportació de 5.000 euros i una peça de l’escultor Josep Bofill per al guanyador/a. A més, enguany inclourà un accèssit Ramon Muntaner, en record del cantautor i membre del jurat, que va ser director de l'SGAE a Catalunya

Les cançons admeses al certamen hauran d’haver estat publicades en qualsevol format –físic o digital– entre el 12 de setembre del 2021 i l’11 de setembre del 2022 i també poden ser gravacions inèdites presentades directament al concurs. El termini inajornable de recepció d’obres finalitzarà el dia 11 de setembre del 2022 a les 24 hores.

El reconeixement del Premi Miquel Martí i Pol 2022 s'atorgarà, un cop més, a la millor cançó amb música original basada en un poema en llengua catalana. Les obres admeses a la convocatòria han d'estar editades entre el 12 de setembre de 2021 i l'11 de setembre d'enguany, o poden ser gravacions inèdites per a l'ocasió. Es poden presentar tant en format físic com digital dins el termini de recepció d'obres que, com sempre, finalitzarà el proper 11 de setembre de 2022. Finalment, el jurat es reunirà al novembre per decidir el guanyador d'aquesta 15a edició del Terra i Cultura. 

Consulta les bases en el següent enllaç i envia la teva proposta a l'adreça del celler o a enderrock[@]enderrock.cat.


Ramon Muntaner en el lliurament del Terra i Cultura 2017 Foto: Juan Miguel Morales  

FEU EL VOSTRE COMENTARI

Per comentar les notícies cal que estiguis registrat. Si ja hi ets, introdueix a continuació el correu electrònic i la clau. En cas contrari, fes clic al botó «Registra't» per donar-te d'alta.
Amb el suport de: