Últims dies per inscriure's a l'INTRO

El 25 de febrer tanca el termini del concurs de música emergent de Girona

| 22/02/2015 a les 15:00h

Les bandes sense contracte discogràfic de les comarques de Girona tenen l'oportunitat de participar en el concurs. Els premis per als finalistes són actuacions que van des del festival Strenes,  la Mirona fins a les Fires de Sant Narcís. 

Foto: Arxiu Enderrock

El Concurs de Música Emergent de Girona INTRO està a punt de tancar el període d'inscripció. Fins al 25 de febrer totes les bandes emergents sense contracte discogràfic de les comarques gironines poden optar al certamen que se celebrarà en el marc del Festival Strenes. 

Deu de les bandes participants, prèviament seleccionades per un jurat i per votació popular a través de la pàgina de Facebook de l'INTRO actuaran el 10 i el 25 d'abril als escenaris de Sant Feliu i el 18 d'abril a la plaça de Santa Susana del Mercadal dins del festival gironí. La segona eliminatòria deixarà quatre bandes classificades, que actuaran com a teloners d'altres grups més reconeguts a La Mirona de Salt durant el mes de maig. Les dues bandes finalistes actuaran a les Fires de Sant Narcís i seran puntuades per un jurat. 

El premi per a la banda guanyadora és una actuació a l'escenari de La Copa durant les Fires de Sant Narcís 2016 i farà una gira de 5 concerts remunerats per les comarques de Girona.

A banda del certamen, s'organitzaran tallers adreçats als grups més novells: Com presentar la teva banda? Idees per diferenciar-te en un oceà de propostes i Eines i estratègies del màrqueting digital per a músics. Tota la informació està detallada a la web del concurs. 
Arxivat a: Enderrock