Els preparatius de Mazoni
a Enderrock TV

El bisbalenc escalfa motors abans d'instal·lar-se a l'Arts Santa Mònica

| 23/02/2015 a les 14:59h

Jaume Pla (Mazoni) explicarà els detalls de la seva perfomance, en el marc de l'exposició "Popcèntric" a final de setmana. L'actualitat musical que posarà punt i final a L'Illa de Robinson anirà a càrrec de Copa Lotus, Après Minuit, VerdCel i Esteve Masclans. A partir de les 22.40 h a El Punt Avui Televisió. 

Mazoni Foto: Juan Miguel Morales

A partir d'aquest diumenge i al llarg de tot el mes de març Mazoni serà el músic resident de l'exposició Popcèntric. El bisbalenc ha batejat la perfomance 31 dies: composant, i tal com indica el títol, treballarà en les cançons d'un proper disc. Divendres ho explicarà a Enderrock TV i a més interpretarà en acústic "Membre fantasma". 

Aquest vespre els vilanovins Copa Lotus, guanyadors del Sona 9 2013, presentaran el seu primer disc, El moixó foguer (RGB Suports, 2015), amb la cançó "La mestra". Demà serà el torn d'Après Minuit, el tàndem format per Cece Gianotti i Francesc Chaparro. Interpretaran "Love Supreme", que a més sonarà en directe aquest dijous al C.A.T. 

VerdCel actuarà aquesta setmana al BarnaSants, però abans visitarà l'espai musical de L'illa de Robinson per anar fent boca. A més, en el si de l'Any Ovidi, Alfons Olmo cantarà la seva versió d'"El meu poble". Dijous ens transportarem a la música dels 60 i 70 a càrrec del guitarrista Esteve Masclans i "Simple life". 
Arxivat a: Enderrock