Dioptria 37+1 a l'Arts Santa Mònica

El documental de Pau Riba es projectarà en el marc de Popcèntric

| 25/02/2015 a les 12:00h

És un documental inèdit, que mostra com es va fer Dioptria (Concèntric, 1969-1970), el treball de Pau Riba considerat millor disc del rock català de la història. La projecció serà aquesta tarda a les 19 h a l'Arts Santa Mònica i l'entrada és gratuïta.

Pau Riba Foto: Arxiu Enderrock

Dioptria 37+1 és el documental inèdit de com es va fer Dioptria, el disc de Pau Riba, un àlbum doble que Concèntric va publicar entre el 1969 i el 1970. El treball va ser considerat per Enderrock com el millor disc de rock català de la història. Dioptria va tenir una presentació ben sonada al Price, on habitualment es feien combats de boxa, amb el nom d'Elèctric Tòxic Clàxon So

El documental està dirigit per Nolasc Riba, amb guió del mateix Riba, i va ser realitzat per Pere Pons i produït pel Grup Enderrock fa deu anys, quan es feia l'espectacle 35 anys de celebratge a Pau Riba, presentat a L'Auditori de Barcelona. 

Esperit! i Pau Riba en concert
Després de la projecció del documental, aquest divendres Pau Riba actuarà seguint amb el cicle de Popcèntric en concert. Compartirà escenari amb Esperit!, l'home orquestra que s'inspira en el rock i la psicodèlia dels setanta. Pau Riba, una de les figures més irreverents i provocadores de l'escena musical catalana, actuarà en solitari en format acústic i cantarà temes de tota la seva trajectòria.
Arxivat a: Enderrock