L'hora de Quart Primera

Estrenem la cançó "Les cinc trenta-cinc"

| 02/03/2015 a les 07:00h

Comença el compte enrere per a la sortida de Neurones a la punta d'un iceberg (Satélite K, 2014). La banda liderada per Pere Jou publicarà el tercer disc demà, però a Enderrock.cat ja podeu escoltar una nova cançó: "Les cinc trenta-cinc".  
Quart Primera Foto: Juan Miguel Morales 

Tic-tac, tic-tac... Ja falta menys per conèixer totes les cançons del nou disc de Quart Primera. Fa uns dies el grup va publicar el videoclip del senzill "Tot va bé", i avui estrenem en exclusiva "Les cinc trenta-cinc". Pere Jou explica en una entrevista a la revista Enderrock del mes de març que el títol està inspirat en una cançó de l'italià Cesare Cremonini, "Le sei e ventisei". 
 

"M’agradava molt que la cançó comencés a una hora i un minut concret", valora el barceloní, i afegeix que la situació de què parla la cançó "em va fer pensar en 'Me llamas' de José Luis Perales, que diu: ‘Y te has pintado la sonrisa de carmín,/ y te has colgado el bolso que él te regaló,/ y aquel vestido que nunca estrenaste lo estrenas hoy/ y sales a la calle buscando amor’". 
Arxivat a: Enderrock