Batalla de bandes final al Hard Rock

Aquest vespre tres grups es disputaran el primer lloc del certamen

| 26/03/2015 a les 06:59h

Besos Robados, Crazy 4 Minds i Space Taxi són les tres bandes que participaran a la final del concurs Battle of the Bands a Hard Rock Cafe Barcelona. Després de tres setmanes de semifinals, el jurat haurà de decidir quina banda podrà optar a formar part del cartell del festival Hard Rock Rising, que enguany se celebrarà a la capital catalana. 
Space Taxi a la primera semifinal de Battle Of Bands Foto: Arnaud Bayle 

Nou bandes van aconseguir el suport necessari de públic i jurat per arribar a les seminifinals del concurs, organitzat per Hard Rock i ReverbNation. Però només tres arribaran a la final aquest vespre a partir de les 22 h a l'ambaixada barcelonina de Hard Rock Cafè situada a la plaça Catalunya. L'entrada és lliure però el veredicte final anirà a càrrec d'un jurat especialitzat que ha seguit les fases eliminatòries del concurs setmana rere setmana, format per membres dels mitjans musicals Enderrock, Mondo Sonoro, RockZone i Rock FM i la promotora de concerts Live Nation. 

Així doncs, pujaran a l'escenari  Besos Robados Crazy   4   Minds  i  Space Tax i. Cadascuna de les bandes defensarà en directe el seu repertori i el guanyador rebrà un premi en metàl·lic de 1.000 euros i entrarà en la fase final del concurs, que es disputarà el 23 de juliol a la sala barcelonina, juntament amb els finalistes regionals de la resta d'indrets on se celebra Battle of Bands. Finalment, qui es proclami vencedor podrà actuar al festival Hard Rock Rising Barcelona.  
Arxivat a: Enderrock