Trau actua a Madrid

El Centre Cultural Blanquerna organitza la Setmana Cultural Catalana

| 24/04/2015 a les 07:00h

Aprofitant la diada de Sant Jordi i que la seu del Centre Cultural Blanquerna a Madrid celebra 10 anys, la institució proposa una Setmana Cultural Catalana. Entre els actes hi haurà un homenatge a Ovidi Montllor i al cineasta Ventura Pons, recentment guardonat als Premis Gaudí. Sense deixar de banda la música, hi actuaran els guanyadors del Sona 9 2014, Trau, i Peret Reyes.
Trau Foto: Carles Rodríguez

De la mateixa manera que Els Amics de les Arts oferien un showcase al públic madrileny, aquesta setmana els guanyadors del Sona 9, Trau (24 d'abril), i Peret Reyes (25 d'abril) actuaran a la seu que el Centre Cultural Blanquerna té a Madrid. 

Després de l'actuació del Grup d'Improvisació de Música Tradicional de l'ESMUC amb una mostra de la cultura popular, en què es va passar de la rumba a l'havanera i de les danses vuitcentistes a la sardana, aquesta nit hi arriba Trau, fent gala del rock-folk psicodèlic que li va fer guanyar el Sona 9. 



Peret Reyes, un dels màxims exponents de la rumba catalana d'arrel, omplirà l'escenari demà, 25 d'abril, amb la seva capacitat innata de connectar amb el públic i fer fluir la rumba allà on soni.

Al mateix centre es pot visitar fins al 30 d'abril una exposició sobre els tradicionals vestits de paper de Mollerussa. Trobareu la programació completa de la Setmana de la Cultura Catalana al següent enllaç.
Arxivat a: Enderrock