Recta final de la 3a edició de l'Strenes

Hi actuaran Gossos, Roger Mas, Joan Miquel Oliver i Miquel Gil

| 24/04/2015 a les 15:00h

L'últim cap de setmana del festival Strenes llança el tret de sortida amb l'actuació de Gossos al Centre Cultural de la Mercè i Roger Mas al Teatre Municipal. Entre els artistes que passaran pels escenaris de Girona hi ha Izah, Joan Miquel Oliver, Miquel Gil i The Crab Apples.
Gossos Foto: Juan Miguel Morales

El festival Strenes arriba a la recta final aquest cap de setmana. Gossos pujaran a l'escenari de l'auditori del Centre Cultural de la Mercè aquesta nit (21 h) i ja han esgotat les entrades. A la mateixa hora, Roger Mas actuarà al Teatre Municipal. El participant de la primera edició del concurs televisiu Oh Happy Day!, el Cor Geriona, omplirà l'escenari de l'Auditori de la capital del Gironès. 

L'Strenes clourà dissabte després de dues setmanes marcades per les novetats musicals de la temporada. Izah, batejada per molts com la princesa del soul, presentarà en directe el seu primer disc, que encara no té títol, a la plaça de Sant Fèlix. A dalt d'un cavall alat, Joan Miquel Oliver presentarà en primícia Pegasus (Sony, 2015) al Teatre Municipal a les 21 h, el tercer àlbum en solitari de l'exlletrista, compositor i guitarrista d'Antònia Font.

Miquel Gil
actuarà a la mateixa hora que el mallorquí a l'auditori del Centre Cultural La Mercè, per celebrar quaranta anys de carrera musical, amb l'espectacle Matèria. El concert de Dolo Beltran serà a les 22 h a l'Auditori de Girona, i The Crab Apples seran al Yeah Indie Club a mitjanit.

Concert sorpresa

La tercera edició del festival gironí va començar amb un concert sorpresa a dalt d'un terrat a càrrec de Sopa de Cabra i acabarà també amb una actuació incògnita. L'organització de l'Strenes revelarà el nom del grup a través de les xarxes socials demà, hores abans de l'esdeveniment. L'escenari serà la Rambla de Girona i la banda desconeguda realitzarà dos concerts en format acústic: a les 18.30 h i a les 19.30 h.

D'aquesta manera l'Strenes passarà el testimoni musical al Festivalot, la nova proposta familiar que se celebrarà els dies 6 i 7 de juny.
Arxivat a: Enderrock