Toca piano a l'Auditori

Enrique Bagaría actua a la sala 3 Tete Montoliu

| 28/05/2015 a les 14:59h

El pianista Jose Enrique Bagaría, un dels talents catalans amb més projecció internacional, actua aquest dijous 28 de maig a la Sala Tete Montoliu de l'Auditori de Barcelona a partir de les 20.30 h, en un recital que viatjarà des del classicisme de Haydn fins al romanticisme de Schumann i Brahms.
Enrique Bagaría Foto: Josep Molina

Els amants del piano tenen aquest dijous 28 de maig una cita ineludible a L'Auditori de Barcelona. Hi actua el pianista barceloní Jose Enrique Bagaría, un dels talents més destacats de la música catalana. Bagaría va estudiar al Conservatori de Música Municipal de Barcelona, a l'Escola Superior de Música Reina Sofía i al Conservatori Richard Strauss de Munic. 

Ja a la primerenca edat de 12 anys va començar a obtenir els primers premis d'interpretació, i des d'aleshores no ha parat. És intèrpret habitual en nombrosos festivals importants com el Cicle Fundació Scherzo i el Festival Winner & Masters de Munic, a part d'actuar en grans sales d'arreu del món. Forma duos estables amb el violinistes Alejandro Bustamente i Josep Colomé i col·labora amb Quartet Quiroga i Alart Quartet.

A l'Auditori el podrem veure en solitari amb el seu piano: interpretarà la Sonata en La bemoll major de Haydn, la Klavierstücke 6 de Brahms i la Blunte Blätter de Schumann, composicions on es podrà comprovar la destresa i les habilitats de Bagaría a les tecles. Serà aquest dijous 28 de maig a partir de les 20.30 h a la Sala Tete Montoliu de l'Auditori. Més informació  aquí
Arxivat a: 440Clàssica&Jazz, Enrique Bagaría, Auditori