Les imatges salvatges de Bremen

Els barcelonins presenten el videoclip del senzill "Pell salvatge"

| 03/09/2015 a les 14:59h

Qui diu que s'acaba l'estiu? Per a Bremen tot just comença una nova aventura, i és que el 8 de setembre publicaran en format digital el segon disc, Tornar d'Amèrica (Fina Estampa). Al juliol van presentar el senzill de l'àlbum "Pell salvatge", i una setmana abans de conèixer la resta de cançons, el primer tema pren forma de clip d'aires seixanters i final sinistre.


De mica en mica Bremen donen més detalls del seu nou àlbum. A l'EDR 87 vam estrenar "El teu moment", una empenta rockera a viure el present i deixar-se portar, i ara posen imatges al senzill "Pell salvatge". Els barcelonins han tornat a confiar en Irene Mercader i Vinyet Escobar per al seu nou clip. Les dues directores han creat un muntatge alternatiu de la pel·lícula The Beach Girls And The Monster (1965), de l'actor i director Jon Hall. Tot sembla apuntar a una típica escena d'estiu i platja divertida amb un final agredolç. 

Tornar d'Amèrica (Fina Estampa) estarà disponible a les plataformes digitals el dimarts 8 de setembre, i una setmana més tard (15 de setembre) arribarà a les botigues. El Mercat de Música Viva de Vic serà l'escenari de la presentació oficial, el dissabte 19 de setembre a la Carpa Vermella. 
Arxivat a: Enderrock