Roger Mas presenta "Ella té un cel als ulls"

El cantautor solsoní avança la primera cançó del nou disc en format de videoclip

| 07/09/2015 a les 11:30h

El novè disc de Roger Mas es titularà Irredempt (Satélite K) i sortirà a la venda el divendres 9 d'octubre. A falta d'un mes per descobrir totes les cançons, el cantautor estrena el clip dirigit per Lluís Danés d'un dels temes: "Ella té un cel als ulls". 


L'escenògraf Lluís Danés s'ha encarregat de projectar "Ella té un cel als ulls" en imatges al nou clip de Roger Mas. A més, Danés també s'ha encarregat de la direcció d'art del disc. 

Irredempt (Satélite K) ha estat enregistrat i mesclat als estudis Bucbonera de Caldes de Montbui durant el mes de maig per Tomàs Robisco. Ha estat un procés de gravació amb "microfonia vintage", amb la masterització a Abbey Road de Londres a càrrec de Sean Magee. 

Al capdavant de la Bucbonera, Robisco ha viscut el dia a dia de la gestació del novè disc del solsoní: "Irredempt es va conceptuar des d'un principi com un àlbum de cantautor en el sentit més clàssic del terme: un artista i el seu instrument, en aquest cas la guitarra espanyola, com a únic vehicle per transmetre tota la lírica i la musicalitat de les cançons. Interpretacions d'una tirada, enregistrant alhora veu i guitarra, sense postproducció, properes, com si fos un rigorós directe. Això sí, sense públic. Calia, doncs, fer una captació del so que reforcés el concepte primer, per això vam decidir fer servir microfonia vintage, de final dels cinquanta i principi dels seixanta, previs també vintage, i fer tot el procés de la senyal (compressions i equalitzacions) on the fly, per mirar d'intervenir el mínim possible sobre les cançons un cop enregistrades. També vam capturar molta sala per ubicar en Roger en un espai concret i mullar-ho tot després amb reverb per afegir-hi profunditat. Finalment, i amb la intenció de preservar tota la dinàmica possible (l'única manera de preservar les emocions), es va dur el material a masteritzar als estudis Abbey Road, on són especialistes des de fa molts anys en aquest tipus de tractaments de l'àudio. El resultat és un àlbum on s'ha prioritzat el so i la dinàmica per sobre del loudness... Qui vulgui sentir-ho fort, que apugi el volum".
Arxivat a: Enderrock, roger mas