Helena Miquel deixa Delafé

El grup seguirà amb un nou disc

| 30/09/2015 a les 12:51h

Helena Miquel ha comunicat avui a través de Facebook que deixa Delafé y Las Flores Azules. La resta de la banda (ara ja sense les flors blaves al seu nom) ha anunciat un nou disc per a principi d'any.
Delafé y las Flores Azules a la passada edició del Festiva Acústica (Figueres) Foto: Xavier Mercadé

Després de dotze anys de col·laboració la cantant Helena Miquel ha decidit deixar Delafé y Las Flores Azules "per un temps indefinit". En un comunicat publicat en la pàgina Facebook del grup la mateixa Helena ha anunciat aquesta decisió i ha agraït tot l'aprenentatge en el grup que deixa "per donar pas a nous horitzons". Per la seva banda Oscar D'Aniello i Dani Acedo, els altres dos components del grup, han agraït també els anys viscuts amb Helena i l'anunci d'un nou disc ja com a Delafé (sense Las Flores Azules) per a principi d'any; un treball que ja està enregistrat i que tindrà Helena Miquel ja com una de les col·laboracions estel·lars per a aquesta nova etapa de la banda barcelonina.

La carrera d'Helena Miquel segueix com a actriu protagonitzant el paper de la Tània a la sèrie La Riera, i en el vessant musical té previst fer la presentació del seu darrer disc, Concepte vitrina (Warner Musica, 2015), a l'Auditori de Barcelona el proper dia 5 de novembre al capdavant de la banda Élena.
Arxivat a: Enderrock