Una nadala elegant de Macedònia

La tercera generació de la formació infantil presenta una nova cançó: "Torna a ser Nadal"

| 27/11/2015 a les 07:00h

S'acosta el Nadal i Macedònia presenten una capsa de regal que inclou una reedició d'aquest disc, el segon volum de cançons per interpretar en karaoke, una targeta dedicada i una cançó nadala inèdita. La proposta nadalenca ja es pot adquirir, i aquest dissabte la banda actuarà a diversos espais del Gran Recapte a Barcelona. 
Macedònia. Foto: La Fotogràfica

La tardor de l'any vinent hi haurà els càstings per buscar les noves fruites de Macedònia, concretament la quarta generació. El quintet actual s'anirà acomiadant al llarg del 2016, però abans ha volgut deixar constància de la seva evolució professional en una nova nadala.

El creador, impulsor, compositor i productor del grup, Dani Coma, explica que, com a creador, la màgia de Nadal el fascina: "Tot el que ens arribem a inventar i creure perquè aquests dies siguin màgics, i ho acaben sent. L'obra de teatre que teixim per aquestes dates". Així ha nascut "Torna a ser Nadal": "Em venia molt de gust fer una nadala no religiosa que parlés dels elements, que descrivís l'ambient". 

És la segona vegada que Macedònia canten a veu i piano, una manera diferent de presentar un tema nadalenc, ja que la formació en té unes quantes a la discografia: "Tenia ganes de sacsejar i canviar. Ens agrada el so Macedònia, però volíem fer una cosa diferent, elegant, i treballar amb piano només ho havíem fet amb la primera generació". Perquè encara sigui més màgica, s'hi han sumat les veus d'un cor de nens i nenes dirigit per Marta Garcia, de l'escola de música de Bellaterra El Musical.


"Torna a ser Nadal" es pot adquirir a partir d'aquest divendres 27 en una capsa de regal que també inclou una reedició del disc El món és per als valents (PromoArts Music, 2015), el segon volum del karaoke Canta com una Macedònia (PromoArts Music, 2015) i una targeta dedicada per una de les cinc fruites. 

Aquest dissabte se celebra una de les campanyes centrals de la recollida d'aliments, el Gran Recapte, i la formació infantil actuarà a diversos punts de la ciutat de Barcelona al llarg del dia per donar-hi suport. En aquest enllaç en trobareu tota la informació. 

La valentia és el valor central al voltant del qual s'ha forjat el darrer disc de la formació, que ara reediten, però també hi ha cançons que parlen de la por, l'esforç, les il·lusions i les ganes de viure. És la tercera referència de les actuals integrants del projecte, que han evolucionat qualitativament disc rere disc. A El món és per als valents Coma s'ha endinsat en diversos estils musicals per ensenyar nous gèneres al públic familiar.
Arxivat a: Enderrock