Les 101 cançons d'Òscar Briz

El cantant revisita les seves cançons preferides d'altres artistes

| 09/04/2016 a les 07:00h

El músic d'Alcúdia ha decidit realitzar al llarg d'aquest any un nou repte musical: interpretar a veu i guitarra 101 cançons populars que podem trobar en la seva tria personal de cançons d'altres artistes com David Bowie, Jaume Sisa o Roger Mas.
Òscar Briz. Foto: Ximo Bueno

Òscar Briz
ja ha presentat més de 30 cançons que versionarà al llarg d'aquest any. El valencià va estrenar la llista amb "There Will Never Be Another You", que va sonar per primera vegada al musical Iceland l'any 1942, però Briz pren la inspiració de la interpretació de Chet Baker. En la trentena de temes que ja ha revisitat ha passat per estils ben diversos, des de "I la pluja es va assecar" del solsoní Roger Mas o "El setè cel" de Jaume Sisa fins a "Life on Mars" de David Bowie

Internet no té límits, i a Òscar Briz li agrada compartir els seus projectes a través de la xarxa. Les 101 cançons que interpretarà no són realment el seu centenar de cançons preferides, sinó que ha obert una mica el focus i ha escollit cançons populars d'altres grups de música.

Tots els vídeos estan fets de manera casolana a veu i guitarra i enregistrats amb el mòbil. A continuació podeu veure les cançons que ja ha publicat i que va actualitzant:

Arxivat a: Enderrock, Roger Mas, Chet Baker, David Bowie, versions, Oscar Briz