Els fronterers del festival Altaveu

Fins al 30 de maig hi ha oberta la convocatòria de l'Altaveu Frontera per a grups emergents

| 26/04/2016 a les 07:00h

Ja s'ha obert el període de recollida de propostes del festival santboià destinat a la presentació de nous valors musicals. Si tens un grup novell, no t'ho pensis més i presenta't a l'Altaveu Frontera abans del 30 de maig!

Foto: Xavier Mercadé


El festival Altaveu de Sant Boi de Llobregat manté la iniciativa Altaveu Frontera, l'espai destinat a la difusió de grups i bandes emergents de qualsevol estil musical dels Països Catalans. En aquest espai, que funciona des del 1993, ja s'hi han presentat més de 2.500 bandes.

El termini d'inscripció es tancarà el 30 de maig, i tots els grups interessats s'hi han d'inscriure a través del web del festival. Enguany, l'Altaveu Frontera promou dues categories: l'elecció de les bandes emergents que actuaran al festival i el concurs a millor lletra. 

El premi implica que les quatre propostes més votades realitzaran un concert en el marc del festival Altaveu, que se celebrarà els dies 9 i 10 de setembre a Sant Boi de Llobregat. Els concerts tindran una durada de quaranta minuts i disposaran d'una dotació tècnica professional. Els grups també rebran 600 euros per les seves actuacions i possible promoció. Aquests joves talents compartiran cartell amb bandes de primera línia de l'escena catalana.
Arxivat a: Enderrock, sant boi, altaveu frontera, festival altaveu, grups emergents, concurs