Cultura connectada gràcies a CultSurfing

Fins al 31 de maig es poden presentar projectes culturals per a la quarta edició de la trobada

| 18/05/2016 a les 07:00h

El CultSurfing va néixer fa quatre anys per millorar la connexió entre projectes culturals singulars, donar-los visibilitat i millorar-ne el finançament. El programa impulsat per l'Institut de Cultura de Barcelona recollirà noves propostes culturals fins al 31 de maig.
Foto: Xavier Mercadé

La iniciativa CultSurfing permet establir connexions entre àmbits culturals i territorials a partir de la descoberta de nous projectes i intercanvis d'experiències. El programa es conjuga a través de l'establiment d'un catàleg de projectes culturals de parla catalana, i també unes jornades de treball obertes per a professionals com a plataforma de difusió i per establir futures connexions entre diversos àmbits culturals.

La quarta edició de les trobades se celebrarà al Teatre Municipal Mar i Terra de Palma el 3 i 4 de novembre. Ara bé, tots els projectes que s'hi vulguin presentar ho poden fer fins a final d'aquest mes, concretament el 31 de maig. Així, que si creus que la teva proposta hi pot tenir cabuda, no dubtis més i inscriu-t'hi a través d'aquest enllaç

El programa està impulsat per l'Institut de Cultura de Barcelona amb el suport de l'Àrea de Cultura de l'Ajuntament de Palma, i l'Institut d'Estudis Baleàrics i la Direcció General de Cultura Popular i Associacionisme i Acció Culturals de la Generalitat de Catalunya. 
Arxivat a: Enderrock, cultsurfing, icub, palma de mallorca