Doctor Prats a l'Enderrock Sona

Demana la teva invitació per a la presentació de la revista el dilluns 6 de juny

| 03/06/2016 a les 07:00h

Els vallesans Doctor Prats són els protagonistes de la revista Enderrock de juny, i és per això que el proper dilluns 6 de juny pujaran a l'escenari del cicle Enderrock Sona. Els terrassencs compartiran la vetllada amb el pop de joventut de Lausana. T'hi apuntes?
Doctor Prats. Foto: Noemí Elias

L'inici de la banda vallesana no ha estat una història habitual d'un grup d'amics que toquen plegats. Gairebé no es coneixien quan van enregistrar el debut, Patates amb peix (autoeditat, 2015), però es van deixar engrescar pel cantant i guitarra Marc Riera, líder del projecte. Així doncs, Doctor Prats són un grup que s'ha conegut i consolidat als directes, i fruit d'això ha nascut el seu segon disc, Aham Sigah (Música Global, 2016). 



Una posada a escena enèrgica i colorista; una tribu vallesana que construeix una cabana a cada escenari on puja i, enmig del bullici de les ciutats i el dia a dia, posa a mercè de la fusió cançons alegres i vitalistes. El dilluns 6 de juny la festa tribal s'instal·larà a l'Antiga Fàbrica Estrella Damm, en el marc del cicle Enderrock Sona. Serà un tast d'Aham Sigah, un preludi per a la gira estiuenca. A més, Doctor Prats interpretaran la nova revisitació de l'havanera "Vestida de nit" que trobareu al disc exclusiu que encarta la revista EnderrockHavaneres mestisses (EDR Discos, 2016).

El cicle Enderrock Sona porta el grup de portada de la revista a l'escenari i també una formació emergent, que en aquest cas serà Lausana, guanyadora del Premi Popular Sona9 2015 – Canet Rock. La jove banda d'indie-pop presentarà les cançons del seu primer disc, Curiosament ens hi sentim atrets (autoeditat, 2015). 



Hi vols anar?

Si voleu aconseguir una invitació doble per a l'Enderrock Sona, només cal que ompliu aquest formulari. L'acte començarà a les 20 h, però les portes de l'Antiga Fàbrica Estrella Damm s'obriran a partir de les 19.30 h. Els menors d'edat podran entrar a les actuacions acompanyats dels seus pares, mares i/o tutors legals.
Arxivat a: Enderrock, enderrock sona, lausana, doctor prats, presentació revista