El Carnet Jove celebra 30 anys amb un concert

Amb Bonobos, Itaca Band i Doctor Prats

| 24/10/2016 a les 07:00h

El Carnet Jove celebra 30 anys amb una nova imatge i desenes d'activitats, entre les quals hi haurà un concert de mestissatge i festa l'11 de novembre a la sala Razzmatazz de Barcelona. Bonobos hi posaran les cançons de pop festiu vestides amb aires de festa major, Itaca Band es faran destacar els sons més ballables i també els més elèctrics, mentre que Doctor Prats hi posaran la seva característica 'festa fusió'.
Bonobos Foto: Xevi Abril

Per tal de celebrar el 30è aniversari del Carnet Jove s’organitzarà un acte de reconeixement als titulars del carnet el proper 11 de novembre a la sala Razzmatazz de Barcelona, on es farà un concert a càrrec de Bonobos, Doctor Prats i Itaca Band. Prèviament a les actuacions, hi haurà un acte de reconeixement a un grup representatiu de joves que per la seva participació o compromís representen la joventut del nostre país i el valors que el Carnet jove potencia. Les entrades es podran adquirir a un preu simbòlic de 3 euros. 

Els tres grups convidats a bufar les espelmes del Carnet Jove són grans referents del mestissatge actual, gènere predilecte del públic primerenc català. Els primers de pujar a l’escenari seran els centellencs Bonobos, i presentaran les cançons del seu segon disc, Crida! (RGB Suports, 2016), un cant més pop que el debut Animalànima (RGB Suports, 2014), de patxanga carinyosa. Serà l’apunt amorós i reivindicatiu que donarà la benvinguda a la nit.



La recepta de Doctor Prats és tot un festribal. Els vallesans van aparèixer al mapa musical amb un primer disc suculent, Patates amb peix (autoeditat, 2015), però és amb Aham Sigah (Música Global, 2016) que s’han consolidat com un dels grups més sonats del panorama, essencial per a les nits més festives. Són aquells amics imprescindibles per a una festa d’aquelles que passen a la història. Per sort, tenen el remei per guarir qualsevol dels mals.

El grup de Montcada i Reixac tancarà la nit d’aniversari, i també serà l’última oportunitat per veure’ls en directe aquest any. Itaca Band aprofitarà per cloure la gira de presentació de Temerario (Propaganda pel Fet!, 2015), un darrer disc que els ha portat a uns 60 escenaris d’arreu del país i també a l’estranger, i és que el mes d’octubre van trepitjar el Japó per primera vegada. Mestissatge sincer i ple de compromís d’un jovent combatiu.
Arxivat a: Enderrock