Trenta artistes per l'ètica dels zoològics

Nou disc i concert avui a l'Apolo

| 25/10/2016 a les 15:00h

Més de trenta artistes, com Cesk Freixas o Txarango, s'han implicat amb el projecte de ZOOXXI, que vetlla per reconvertir els zoològics en llocs d'acord amb la sensibilitat contemporània. El disc es presentarà a la sala Apolo [2] el dimarts 25 d'octubre, amb un concert a càrrec de The Crab Apples i The Lazy Lies, amb mini-sets acústics de Mazoni, Steven Munar i Namina.
The Crab Apples Foto: Juan Miguel Morales

La plataforma ZOOXXI, que proposa una reconversió ètica dels zoològics a través d'un model adaptat al coneixement científic i a la sensibilitat del segle XXI, publica un disc doble recopilatori amb 27 cançons d'artistes implicats amb la causa.

El disc ve encapçalat per "No tot és tan bonic com sembla", single de la campanya, compost per Roger Gascon i interpretat per artistes com Cesk Freixas, Caïm Riba i Luthea Salom, components de Sidonie, Itaca Band, The Pinker Tones i Ol' Green, entre d'altres, i els cors dels actors Nuria Gago, Jordi Ríos i Mónica Pérez. Es tracta d'una cançó crítica amb les condicions en què els animals es troben als zoològics i narrada des del punt de vista d'un animal engabiat.

Completen el disc 26 cançons d'altres artistes de diversos estils, entre els quals trobem Love of Lesbian, Blaumut, Txarango, Niño de Elche, Inspira, Joan Dausà, Mazoni, La Troba Kung-Fú i molts més, a part de tots els intèrprets del single. Totes les cançons del doble compacte, incloses tres de compostes exclusivament per al disc, fomenten valors d'empatia, superació, altruisme i coratge davant l'adversitat, i la crítica social.
Arxivat a: Enderrock