L'Artista Convidat a la recerca de l'essència

El grup presenta el debut, del qual podeu veure un nou videoclip

| 23/10/2016 a les 15:00h

Les cançons del primer disc de L'Artista Convidat, Benvolguda essència (Audiovisuals de Sarrià, 2016) –un treball amb producció musical de Victor Nin i col·laboracions com les del mateix Nin a la guitarra, Cesk Freixas, i Raimon Iniesta a les percussions–, s'han convertit en un curtmetratge compost per cinc videoclips. A Enderrock.cat podeu veure "Origen", la tercera entrega de la sèrie.

L'Artista Convidat Foto: Arxiu del grup

El grup L'Artista Convidat es va formar el desembre de 2012, i la formació actual es va configurar a partir del 2015, amb l'entrada del bateria Carles Bertolín, precisament qui ha dirigit i produït ara aquest videoclip, realitzat amb un iPhone 6.



El quintet barceloní es veu com una banda en català semblant a Mumford & Sons. El líder del grup, Francesc Sansalvadó, es va posar en contacte amb  Cesk Freixas, de qui és fan, i arran d'uns correus i una trobada en un concert a l'Escala, on Sansalvadó té una casa, van acabar tenint de productor el guitarrista que acompanya en Freixas i la col·laboració d'en Cesc a la cançó "Amb els seus ulls". "Que el teu referent passi a ser part de la teva música i del teu projecte il·lusiona i omple molt", rebla Sansalvadó.
Arxivat a: Enderrock