Novena Ronda a l'Heliogàbal

Ja se sap el cartell complet de la nova edició del cicle

| 12/01/2017 a les 07:00h

L'esperit de l'Heliogàbal torna a passejar un any més per diverses sales del barri de Gràcia, portant al barri la música dels nord-americans Cass McCombs Band, els madrilenys Melange, el canari Fajardo i la banda local Matagalls, a més de l'espectacle Festa de balls per salvar el món.
Fajardo. Foto: Xavier Mercadé

Aquest octubre saltava la notícia que el nord-americà Cass McCombs Band actuaria el 5 de febrer al C.A.T. de Gràcia en el marc del cicle de concerts Ronda. Ara es dóna a conéixer les noves incorporacions al cartell que formarà la novena edició del cicle, que enguany se celebrarà al Centre Artesà Tradicionàrius, als Lluïsos de Gràcia, a la Sala BeGood i a l'Heliogàbal del 2 al 5 de febrer.

Els noms que se sumen al de Cass McCombs Band seran el del cantautor canari Fajardo, la banda catalana plena d'estrelles Matagalls, els madrilenys de rock progressiu Melange, i l'esbojarrat espectacle capitanejat pel cantant de Manos de Topo, Miguel Ángel Blanca, Festa de balls per salvar el món.

Aquesta Ronda oferirà l'oportunitat de veure el primer concert en directe del 2017 a l'Heliogàbal, en una setmana en què el cicle tornarà a inundar el barri de Gràcia de concerts únics en espais singulars al llarg de tota la primera setmana de febrer.
Arxivat a: Enderrock