El cartell complet del Vida 2017

La iaia, Mishima, Pau Vallvé i Anímic, entre els artistes catalans confirmats

| 16/02/2017 a les 19:19h

La quarta edició del Vida Festival ja no té res a amagar: a la roda de premsa d’aquest dijous a l’Antiga Fàbrica d’Estrella Damm s’han anunciat la cinquantena de noms que formaran el cartell d’aquest any. Els grans caps de cartell (Phoenix, The Flaming Lips, Fleet Foxes, Real State o Warpaint) ja s’havien revelat abans de les festes de Nadal, i ara faltava saber els petites i interessants propostes que acaben de farcir la llista.


La representació catalana d’aquesta edició és semblant a la d’anys anteriors. La gran sorpresa podria ser La iaia, que després de dos anys d’inactivitat es tornen a posar en marxa amb disc nou i amb el primer concert de presentació al Vida. També tornen a la càrrega Mishima, Pau Vallvé, Anímic, Les SuequesGener, Lídia Damunt i Sénior, aquest últim amb la nova formació El Cor Lomax.

També hi trobem noms de l’escena catalana que ja comencen a despuntar com Pavvla, Tversky, els balears Zulu Zulu, Kelly Kapøwsky i els valencians Tórtel. El sol·licitat DJ John Talabot també formarà part del Vida 2017.
 
Aquests noms se sumen als ja confirmats Enric Montefusco, Joan Miquel Oliver, La Casa Azul Rosalia & Raul Refree tocant “Los Ángeles”.

 
Qualitat internacional
 
Entre els artistes estrangers que passaran per Vilanova i la Geltrú entre els dies 29 de juny i 2 de juliol, destaquen Devendra Banhart, The Magician, Fumaça Preta, Jagwar MaLos Punsetes, Las Bistecs, Bigott, Warhaus, Chico y Chica, The Secret Society, Rusos Blancos, Alien Tango, Elena Setién, My Expensive AwarenessKing Cayman i Favx.
 
Cartell Festival Vida 2017
Arxivat a: Enderrock, Vida 2017, Festival Vida 2017