Dotze dies per al Músiques Disperses

Sortegem 5 discos de la nova edició del festival de Ponent

| 25/02/2017 a les 07:00h

Del 9 al 12 de març a Lleida i amb una última actuació el dia 18 de març a Barcelona, tindrà lloc el festival Músiques Disperses, on es podrà gaudir d'artistes com Maika Makovski amb Brossa Quartet, Aywa, Donovan, Cálido Home Pigmy. Sortegem cinc còpies del CD del cicle.

Cálido Home. Foto: Ivan Caster

Ha engegat el compte enrere per al festival lleidatà de folk, que presenta un cartell amb ple d'artistes nacionals i internacionals. Un any més, els promotors del cicle han preparat disc amb cançons dels artistes participants i alguns directes del Músiques Disperses de l'any anterior.

Aquest àlbum inclou les cançons "Houriya", de Aywa; "Egyptian Days", de Constantine; "We Spend the Days", de Cálido Home, i "Belki Son Kez", de Elektro Hafiz, artistes participants d'aquesta onzena edició. També les peces enregistrades en directe al MUD'16 d'Optic Nerve ("Like to Get to Know Her" i "Same Way Too"), de Vieux Farka Touré ("Lakkal"), de BaBa ZuLa ("Sipa Dub") i Sieben ("Modron").

Escolta les propostes del MUD abans que ningú!
Perquè l'espera no es faci tan llarga, a Enderrock us donem l'oportunitant d'aconseguir un exemplar de l'àlbum. En sortegem cinc, i per participar només heu d'omplir aquest formulari amb les vostres dades. Els guanyadors seran anunciats a través de les xarxes socials i per correu electrònic. El disc es podrà recollir a la redacció d'Enderrock (C. Muntaner, 477. Barcelona). Sort!
Arxivat a: Enderrock