Folk, rumba i tradipatxanga als prats vallesans

El Maratafolk celebra la 15a edició aquest 23 de juliol

| 16/07/2016 a les 07:00h

La plaça de Marata, població vinculada al municipi de les Franqueses del Vallès, és un dels escenaris més encantadors del calendari estival de la música d'arrel. El proper 23 de juliol s'hi celebrarà el XI Maratafolk, amb The New Catalan Ensemble, Dixdú, Terratombats i Morena.
El trio Morena tancarà el Maratafolk 2016. Foto: Xavi Minguella

Folk reelaborat, botifarrada popular, rumba catalana i tradipatxanga és el menú que els responsables del Maratafolk han confeccionat per a l'edició d'enguany, que arrencarà quan el sol comença a afluixar i els prats de Marata comencen a ombrejar-se: a les 20 h, els músics de The New Catalan Ensemble (New Cat per als amics) presentaran el disc Ruralisme il·lustrat (Seed Music, 2015).

I a la nit, després de l'obligada botifarrada popular amenitzada a la sobretaula amb Dixdú, duet format per Pau Benítez i Clara Ayats, hi haurà gresca amb la rumba catalana dels igualadins Terratombats, que actualment presenten el treball Bestial (autoeditat, 2016), on tan aviat hi cap "El mig amic" de Peret com la música de la sèrie Bola de drac. Per acabar, el trio Morena animarà la matinada amb els seus grans èxits internacionals, adaptats al català d'una manera, diguem-ne, desvergonyida.

Mentre no arriba el 23 de juliol, així es van preparant per al festival a Marata:



Arxivat a: Sons de la mediterrània, Dixdú, Maratafolk, The New Catalan Ensemble, Terratombats, Morena